HOME SWEET HOME

6 πράγματα που χρειάζεστε για ένα άνετο καθιστικό


4 Ιουνίου 2018

thehomeissue-living0-620x354.jpg

Είναι πολύ σημαντικό να δημιουργήσετε ένα καθιστικό το οποίο είναι άνετο και φιλόξενο, όχι μόνο για εσάς αλλά και για τους φιλοξενούμενούς σας. Ποια είναι, όμως, τα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να δημιουργήσετε έναν ζεστό και άνετο χώρο; Μάθετε γι αυτά παρακάτω.

Χρησιμοποιήστε μια παλέτα θερμών αποχρώσεων Παρόλο που οι ψυχροί τόνοι φαίνεται να είναι δημοφιλείς τελευταία, λειτουργούν καλύτερα σε πολύ μοντέρνα σπίτια. Αν ο στόχος σας είναι να δημιουργήσετε ένα ζεστό και άνετο περιβάλλον προτιμήστε τις θερμές αποχρώσεις. Οι τόνοι αυτοί μπορούν να εφαρμοστούν στους τοίχους, στα πατώματα, στα έπιπλα και στα διακοσμητικά αντικείμενα. Έχετε κατά νου πως δεν είναι απαραίτητο  να χρησιμοποιήσετε σκούρα και έντονα χρώματα – οι ανοιχτές θερμές αποχρώσεις λειτουργούν μια χαρά.

 
άνετο καθιστικό

Απαλές, χνουδωτές και άνετες διακοσμητικές κουβέρτες Ανεξάρτητα από το διακοσμητικό σας στυλ ή πόσο μεγάλος ή μικρός είναι ο χώρος σας, κανένα καθιστικό δεν είναι ολοκληρωμένο χωρίς 1-2 ζεστές και άνετες διακοσμητικές κουβέρτες. Στο εμπόριο μπορείτε να βρείτε πολλές επιλογές σε υφάσματα που σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε το προσωπικό σας στυλ. Οι κουβέρτες αυτές μπορούν να μπουν στο μπράτσο ενός επίπλου, στον καναπέ ή σε ένα πλεκτό καλάθι.

άνετο καθιστικό

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Η αλλαγή που αξίζει να κάνετε στο σπίτι σας την άνοιξη

[gallery-717313]

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα