HOME SWEET HOME

7 τρόποι για να διώξετε την κακή ενέργεια από το σπίτι σας


8 Ιουνίου 2018

logan-nolin-347104-unsplash.jpg

#1 Αερίζετε τους χώρους σας καθημερινά Ανοίγοντας τα παράθυρα όλη η κακή ενέργεια φεύγει από το σπίτι. Έστω και αν κάνει κρύο έξω αυτό πρέπει να το κάνετε καθημερινά. Καλό θα ήταν, την ίδια ώρα να τινάζετε μαξιλάρια και κουβέρτες.

Το λιβάνι μπορεί να σας ηρεμήσει και να διώξει την αρνητική ενέργεια από το σπίτι σας.

#2 Καίτε λίγα αρωματικά stick λιβανιού Η μυρωδιά του λιβανιού πέρα από τις ελληνικές θρησκευτικές πεποιθήσεις, είναι γνωστό πως χρησιμοποιείται και για πρακτικές διαλογισμού και πνευματικής ηρεμίας. Γιατί λοιπόν να μην αποκτήσετε αυτήν τη γαλήνη και στο σπίτι σας; Σας προτείνουμε το αρωματικό Nag Champa, ινδικής προέλευσης, το οποίο προτιμάται από τους ειδικούς διαλογισμού διότι προκαλεί μια ατμόσφαιρα ηρεμίας.

#3 Πετάξτε όλα τα σπασμένα αντικείμενα Λέγεται πως όταν ένα αντικείμενο σπάει σε ένα σπίτι, σπάει για να φύγει η κακή ενέργεια και το μάτι. Για αυτόν τον λόγο αντικείμενα που είδη έχουν έστω ψιλοσπάσει, μην τα κρατάτε όσο αγαπημένα και να είναι.

#4 Ψεκάστε το σπίτι σας με αιθέρια έλαια πορτοκαλιού Μυρίζοντάς τα σας φτιάχνει η διάθεση έτσι κι αλλιώς καθώς σας έρχεται το καλοκαίρι και ο ήλιος στο μυαλό. Έχουν τη δυνατότητα όχι μόνο να διώχνουν μακριά την αρνητική ενέργεια αλλά και να την φτιάχνουν.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Η αλλαγή που αξίζει να κάνετε στο σπίτι σας την άνοιξη

[gallery-717313]

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα