HOME SWEET HOME

Αυτές είναι οι πιο hot διακοσμητικές τάσεις του καλοκαιριού


18 Ιουνίου 2018

thehomeissue-summertrends003.jpg

Η πιο hot τάση του φετινού καλοκαιριού προστάζει να βάλετε μπαμπού και ψάθα παντού!

Η πιο hot τάση του φετινού καλοκαιριού προστάζει να βάλετε μπαμπού και ψάθα παντού!

(Επι)μείνετε στην ψάθα ...και συγκεκριμένα στα ψάθινα έπιπλα. Τα ψάθινα έπιπλα πλέον μεταφέρονται από τη βεράντα και τον κήπο στο καθιστικό και το υπνοδωμάτιό σας με στόχο να χαρίσουν έξτρα πόντους φινέτσας και κομψότητας. Παράλληλα, φέρνουν στο χώρο σας ένα χαλαρό, εξωτικό και εκλεπτυσμένο '70s vintage look που εντυπωσιάζει.

Τα έντονα χρώματα, σε αποχρώσεις που θυμίζουν ανατολή κι ηλιοβασίλεμα, είναι must και φέτος.

Τα έντονα χρώματα, σε αποχρώσεις που θυμίζουν ηλιοβασίλεμα, είναι must και φέτος.

Ανεβάστε την ένταση Τα έντονα χρώματα επιστρέφουν δυναμικά στα χρωματολόγια, τα σπίτια, τα ρούχα και την καθημερινότητά μας. Κι η αλήθεια είναι ότι δε μπορούμε να σκεφτούμε κάποιον καλύτερο τρόπο για να σπάσουμε τη ρουτίνα! Για το απόλυτο summer look, επιλέξτε για τους χώρους σας χρώματα και ταπετσαρίες σε ζωηρές αποχρώσεις του μπλε, του κίτρινου, του πορτοκαλί, του κόκκινου και του ροζ τα οποία δημιουργούν μια γλυκιά αίσθηση θαλπωρής και θυμίζουν ηλιοβασίλεμα στο αγαπημένο σας νησί.

Παίξτε με ριχτάρια, έπιπλα και διακοσμητικά αξεσουάρ για να φέρετε το εξωτικό Μαρόκο στο σπίτι σας!

Παίξτε με ριχτάρια, έπιπλα και διακοσμητικά αξεσουάρ για να φέρετε το εξωτικό Μαρόκο στο σπίτι σας.

Βάλτε εμπριμέ Μην πάει το μυαλό σας στο κιτς, αλλά στα χρωματιστά, φινετσάτα και εξωτικά σεντόνια, ριχτάρια, τραπεζομάντηλα και καλύμματα με μοτίβα που θυμίζουν Μαρόκο, Μεξικό και Ινδία. Συνδυασμένα δε με έπιπλα ή διακοσμητικά αξεσουάρ από ξύλο ή σε αποχρώσεις του πράσινου σαρτρέζ, του κίτρινου και του κοραλί, αυτά τα έθνικ μοτίβα θα ζωντανέψουν το χώρο σας, θα γοητεύσουν τους καλεσμένους σας και θα φέρουν το καλοκαίρι μέσα στο σπίτι σας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Η αλλαγή που αξίζει να κάνετε στο σπίτι σας την άνοιξη

[gallery-717313]

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα