HOME SWEET HOME

7 tips για να οργανώσετε την ντουλάπα σας και να βάλετε τέλος στην ακαταστασία


RKPT

26 Ιουνίου 2018

thehomeissue-closet8.png

Αυτό, όμως, που θα ανακαλύψετε αν αγοράσετε (ή φτιάξετε!) τα κατάλληλα μέσα οργάνωσης για κάθε κομμάτι στην ντουλάπα σας, είναι πως τελικά είναι πολύ πιο εύκολο απ' όσο φαίνεται να την διατηρήσετε καθαρή και τακτοποιημένη. Για να εμπνευστείτε, εμείς συγκεντρώσαμε μερικά ενδιαφέροντα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να αποχαιρετίσετε την ακαταστασία μια για πάντα!

ντουλάπα

Τα καλάθια είναι πολύ χρήσιμα και πολύ όμορφα.

Χρησιμοποιήστε καλάθια με ταμπελάκια Τα πανέμορφα αυτά πλεκτά καλάθια μπορούν να φανούν πολύ χρήσιμα στην οργάνωση της ντουλάπας σας. Αξιοποιήστε τα για να βάλετε μέσα τα σεντόνια, τις μαξιλαροθήκες, τις κάλτσες, τα εσώρουχα ή τις ζώνες σας. Βάλτε ένα μικρό ταμπελάκι στο καθένα που θα γράφει τι έχει μέσα.

ντουλάπα

Το πίσω μέρος της πόρτας μένει συχνά ανεκμετάλλευτο.

Εκμεταλλευτείτε το πίσω μέρος της πόρτας Βάλτε μια κρεμάστρα ή μερικούς γάντζους και εκμεταλλευτείτε την πόρτα της ντουλάπας για να βάλετε τις τσάντες, τις ζακέτες ή τα φουλάρια σας. Είναι μια εύκολη παρέμβαση που θα σας εξασφαλίσει πολύτιμο αποθηκευτικό χώρο.

ντουλάπα
 

Τα διαφανή διαχωριστικά διατηρούν οργανωμένο το πάνω ράφι.

Χρησιμοποιήστε διάφανα κουτιά Τα κουτιά αυτά είναι πολύ πρακτικά αν θέλετε να οργανώσετε τα αντικείμενα στην ντουλάπα σας. Μπορείτε να αποθηκεύσετε παπούτσια και ρούχα και μάλιστα χωρίς να χρειάζεται να τα ανοίξετε για να δείτε τι περιέχουν μέσα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Τα διακοσμητικά που θα κάνουν τη βεράντα σας μαγική

[gallery-718549]

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα