HOME SWEET HOME

Η έπαυλη της Selena Gomez μοιάζει περισσότερο με πολυτελές παλάτι


RKPT

1 Ιουλίου 2018

33728668-189171608571302-6020333097063546880-n.jpg

Η Selena Gomez, η οποία κατάγεται από το Grand Prairie του Τέξας, μόλις έβαλε πωλητήριο στην 929 τ.μ. έπαυλή της. Η τιμή στην οποία την πουλάει φτάνει τα 2,9 εκατομμύρια δολάρια.

Η αριστοκρατική σκάλα της έπαυλης μας δίνει την αίσθηση ότι έχουμε μπει σε παλάτι ενώ η πρώτη εικόνα δεν μαρτυράει με τίποτα ότι αυτό το σπίτι ανήκει σε ένα 25χρονο κορίτσι.

Η έπαυλη έχει 5 υπνοδωμάτια, 6 μπάνια και ένα WC, 3 τζάκια, ένα δωμάτιο παιχνιδιών και ένα θέατρο. Όσο για τον εξωτερικό χώρο αυτός περιλαμβάνει μια πισίνα με θαλασσινό νερό, εξωτερική κουζίνα και γήπεδα του τένις και του μπάσκετ. Το γκαράζ είναι και αυτό τεραστίων διαστάσεων και έχει χώρο για να παρκάρουν 6-8 αυτοκίνητα.

Το σαλόνι θυμίζει ελβετικό σαλέ ενώ σε αυτό έχουν επικρατήσει οι γήινες αποχρώσεις. Ο μεγάλων διαστάσεων γωνιακός καναπές είναι ιδανικός για ατελείωτες ώρες χαλάρωσης μπροστά στην τηλεόραση. Φυσικά η Selena δεν έχε χρόνο για κάτι τέτοιο.

Η ηθοποιός-τραγουδίστρια αγόρασε το ακίνητο τον Νοέμβριο του 2015 για 3,5 εκατομμύρια δολάρια. Ο λόγος που το πουλάει τόσο σύντομα είναι επειδή δεν έχει τον χρόνο να περνάει όσο περισσότερο χρόνο θα ήθελε σε αυτό. Άλλωστε το επίσημο μέρος κατοικίας της είναι το Los Angeles πράγμα που τη βοηθάει να βρίσκεται κοντά στις δουλειές της.

Η πισίνα της Selena με θαλασσινό νερό είναι ονειρική και ιδανική για άσκηση αλλά και χαλάρωση.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Το σπίτι της Jennifer Aniston είναι καλύτερο κι από ξενοδοχείο

[gallery-718210]

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα