HOME SWEET HOME

5 τρόποι για να διακοσμήσετε μια πολύ μικρή τραπεζαρία


RKPT

6 Ιουλίου 2018

gallery-1445613163-garden-fresh-dining-room.jpg

Αυτή η τραπεζαρία καλύπτει μόνο μια μικρή γωνία του σπιτιού αλλά δείχνει πολύ όμορφη.

Αυτή η τραπεζαρία καλύπτει μόνο μια μικρή γωνία του σπιτιού αλλά δείχνει πολύ όμορφη.

Διακοσμήστε με τέχνη Η μικρή τραπεζαρία της παρακάτω εικόνας καλύπτει απλά μια μικρή γωνία του σπιτιού αλλά δείχνει πολύ όμορφη. Ένα μικρό στρογγυλό τραπέζι, 4 ξύλινες καρέκλες με όμορφα μαξιλάρια, ένας πίνακας που δίνει στιλ στον χώρο και ένα ιδιαίτερο φωτιστικό που θα κάνει τη γωνία σας να λάμψει, είναι αρκετά για να δημιουργήσουν την πιο χαριτωμένη τραπεζαρία.

Αν δεν χωράει η τραπεζαρία σας στο σαλόνι, μπορείτε να δημιουργήσετε μια τραπεζαρία στην κουζίνα.

Αν δεν χωράει η τραπεζαρία σας στο σαλόνι, μπορείτε να δημιουργήσετε μια τραπεζαρία στην κουζίνα.

Τραπεζαρία στην κουζίνα Αν το σαλόνι σας δεν έχει χώρο για τραπεζαρία, τότε μπορείτε να δημιουργήσετε μια μικρούλα τραπεζαρία μέσα στην κουζίνα. Βρείτε ένα απλό στρογγυλό vintage τραπέζι, προσθέστε δύο καρέκλες και τοποθετήστε το μπροστά από την μπαλκονόπορτα για να νιώθετε σαν να τρώτε σε ένα ωραίο cafe με θέα τους δρόμους της όμορφης Αθήνας. Αν πάλι η θέα σας δεν αξίζει τον κόπο, τότε βρείτε μια ωραία κουρτίνα ώστε να μπορείτε να κρύβετε τη θέα σας όποτε το επιθυμείτε.

Επιλέξτε τον σωστό φωτισμό Για να αναδείξετε καλύτερα τη μικρή τραπεζαρία σας χρησιμοποιήστε τον κατάλληλο φωτισμό. Βάλτε ακριβώς πάνω από την τραπεζαρία σας έναν πολυέλαιο για να δώσετε έξτρα λάμψη και πολυτέλεια στην μικροσκοπική σας τραπεζαρία.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Τα διακοσμητικά που θα κάνουν τη βεράντα σας μαγική

[gallery-718549]

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα