HOME SWEET HOME

Το νέο trend στις κουζίνες που σίγουρα θα σκεφτείτε να βάλετε στη δική σας


3 Οκτωβρίου 2018

victor-rodriguez-738808-unsplash.jpg

Οι περισσότερες κουζίνες πλέον βρίσκονται σε εννιαίο χώρο στο σπίτι μαζί με το σαλόνι. Από τη μια αυτό κάνει τον χώρο να δείχνει πιο μεγάλος και πιο φωτεινός και από την άλλη οι μυρωδιές από το μαγείρεμα και ο θόρυβος ενοχλεί όσους κάθονται και χαλαρώνουν στο σαλόνι του σπιτιού.

Τελευταία σε πολλές Ευρωπαϊκές κουζίνες έχουμε παρατηρήσει ένα νέο trend που δίνει λύση στο παραπάνω πρόβλημα χωρίς να κάνει τον χώρο λιγότερο φωτεινό.

Ποιο είναι αυτό; Ένας τοίχος από γυαλί που διαχωρίζει το σαλόνι από την κουζίνα!

Αυτά Είναι τα 5 Λάθη που Κάνουν την Κουζίνα σας να Φαίνεται «Άσχημη»

Στη φωτογραφία που ακολουθεί βλέπετε ένα υπέροχο παριζιάνικο διαμέρισμα όπου η κουζίνα χωρίζεται από το καθιστικό με έναν γυάλινο τοίχο. Από τη μια όποιος κάθεται στο σαλόνι μπορεί να βλέπει όλα όσα συμβαίνουν στην κουζίνα αλλά κρατάει μακριά τους ήχους και τις βαριές μυρωδιές από τα μαγειρεμένα φαγητά.

Ένας γυάλινος τοίχος μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Ένας γυάλινος τοίχος εξακολουθεί να αφήνει το φως να διαπερνάει την κουζίνα και δεν μικραίνει οπτικά το δωμάτιο αλλά περιορίζει την κουζίνα και την κάνει τον χώρο όπου η οικογένεια μαγειρεύει και τρώει χωρίς να ενοχλείο όποιον βρίσκεται στο σαλόνι και θέλει να χαλαρώσει διαβάζοντας ένα βιβλίο.

Θα διαχωρίσει την κουζίνα από το σαλόνι αλλά δεν θα μικρύνει οπτικά τον χώρο.

Κι αυτή η εναλλακτική είναι πολύ όμορφη.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!