HOME SWEET HOME

10+1 τρόποι για να μεταμορφώσετε την κουζίνα σας σε 60 λεπτά


13 Οκτωβρίου 2018

neonbrand-263851-unsplash.jpg

Βαρεθήκατε να βλέπετε την ίδια εικόνα κάθε φορά που μπαίνετε στην κουζίνα του σπιτιού σας; Δείτε τι αλλαγές μπορείτε να κάνετε για να την αναβαθμίσετε σε μόλις 1 ώρα.

Φτιάξτε ένα πιο όμορφο μπουκάλι για το απορρυπαντικό των πιάτων Το κλασικό μπουκάλι απορρυπαντικού δεν προσφέρει τίποτε για τη διακόσμηση της κουζίνας σας. Αυτό που μπορεί να μην έχετε σκεφτεί είναι ότι μπορείτε να αγοράσετε ένα διαφορετικό και πιο όμορφο μπουκάλι, είτε γυάλινο είτε ανοξείδωτο.

Βάλτε ετικέτες στα βάζα σας Πάρτε όλα σας τα βαζάκια με τα βότανα και τα μυρωδικά σας και φτιάξτε τους όμορφες ετικέτες. Αυτό θα σας διευκολύνει στο να τα βρίσκετε πιο εύκολα αλλά και να ανανεώσετε την εμφάνισή τους, ειδικά αν έχετε μεράκι.

Αλλάξτε χερούλια από τα συρτάρια και τα ντουλάπια Ένας πολύ απλός και γρήγορος τρόπος που θα σας κάνει να δείτε την κουζίνα σας με άλλο μάτι είναι να αλλάξετε τα χερούλια από τα συρτάρια και τα ντουλάπια σας. Κάντε μια βόλτα στα μαγαζιά και διαλέξτε χερούλια της επιλογής σας. Αυτοσχεδιάστε και επιλέξτε εκείνα που σας αρέσουν περισσότερο. Αν είστε εκκεντρικοί μπορείτε μάλιστα να προβείτε σε πολύ δραστικές αλλαγές και να επιλέξετε, για παράδειγμα, τα πιο όμορφα φλοράλ χερούλια για να ανανεώσετε την δική σας κουζίνα.

Φτιάξτε έναν μαυροπίνακα Μπορείτε να πάρετε έναν λευκό ή έναν μαύρο πίνακα για να σημειώνετε εκεί (και όχι σε κάποιο χαρτί) τη λίστα με τα ψώνια σας. Εναλλακτικά μπορείτε να βάψετε μαύρη μια κολώνα ή έναν μικρό τοίχο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Δείτε επίσης: Οι πιο μοντέρνες κουζίνες του 2018 θα έχουν αυτό το χρώμα

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!