4 τρόποι για να ανανεώσετε το καθιστικό σας μέσα σε 1 ώρα

Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2018
thehomeissue_lroom0-1024x585.jpg

Ο χρόνος είναι ένα πολύτιμο αγαθό και οι περισσότεροι από εμάς θα ευχόμασταν να είχαμε λίγο περισσότερο. Δυστυχώς δεν έχουμε κάποιο tip να σας δώσουμε για το πώς θα αυξηθούν οι ώρες μέσα στη μέρα. Έχουμε όμως μερικούς τρόπους για το πώς μπορείτε να ανανεώσετε το καθιστικό σας μέσα σε 1 μόνο ώρα έτσι ώστε να εξοικονομήσετε όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο!

10 Καλοκαιρινά Σαλόνια που Όλοι θα Θέλαμε να Έχουμε!

Δώστε βάση στις γωνίες Το έχουμε ξαναπεί και έχει τη σημασία του: οι γωνίες είναι από τα πράγματα που οι περισσότεροι παραβλέπουν όσον αφορά τη διακόσμηση. Ασχοληθείτε μαζί τους και κάντε μικρές προσθήκες στον χώρο σας. Μπορεί να είναι κάτι πολύ απλό, όπως μια γλάστρα ή ένα φωτιστικό δαπέδου ή μπορείτε να είναι κάτι πιο σύνθετο, όπως μια πολυθρόνα με το δικό της coffee table. Γενικά επιλέξτε κομμάτια τα οποία είναι ψηλά και θα δείτε το καθιστικό σας να μεταμορφώνεται.

Οργανώστε χρωματικά τα βιβλία σας Είτε έχετε κάποια μεγάλη συλλογή βιβλίων, είτε κάποια μικρότερη, δεν έχει σημασία. Αν οργανώσετε τα βιβλία σας χρωματικά θα δείτε πως το αποτέλεσμα θα έχει μεγάλη επίδραση στον χώρο. Αν δεν έχετε αρκετά ώστε να μπορέσετε να δημιουργήσετε το φάσμα του ουράνιου τόξου βγάλτε μερικά από τη βιβλιοθήκη - τα οποία ανήκουν στην ίδια χρωματική παλέτα (μετράνε και τα ουδέτερα χρώματα) - και τοποθετήστε τα πάνω στο coffee table.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση

Δείτε τη gallery: Οι βιβλιοθήκες που λειτουργούν και ως γραφεία θα γίνουν η νέα σας αγάπη

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!