HOME SWEET HOME

Oι λογαριασμοί που πρέπει να ακολουθήσετε στο Instagram αν σας αρέσει η διακόσμηση


The Jennettes

2 Δεκεμβρίου 2018

44361205_2051335254904241_6444372763141437093_n_1.jpg

Αυτή η παραδοχή δεν είναι ακριβώς καλή, αλλά θα την κάνουμε: Περνάμε μεγάλο μέρος της ημέρας μας στα social media, και ειδικά στο Instagram. Μόδα, ομορφιά, fitness και διακόσμηση είναι μόνο μερικά από τα θέματα που παρακολουθούμε με πάθος, όταν δεν χαζεύουμε απλώς στην αρχική μας. Η διακόσμηση είναι από τα αγαπημένα μας, οπότε αναπόφευκτα έχουμε ξεχωρίσει κάποιους λογαριασμούς που μας εμπνέεουν με τις φωτογραφίες τους. Τους μαζέψαμε και σας τους παρουσιάζουμε, με κίνδυνο να σας οδηγήσουμε στο να ψάχνετε πώς θα αλλάξετε το σπίτι σας Κυριακάτικα.

@eyeswoon

H Athena Calderone είναι κάτι παραπάνω από μια Interior Designer, κι αυτό φαίνεται στο Instagram της. Μονίμως ανάμεσα στην ανεμελιά και το στιλιζάρισμα, η αισθητική της είναι πολύ ιδιαίτερη, και το σύνολο της εικόνας της απολύτως αξιοζήλευτο. 

@jeremiahbrent

Ο απόλυτος Instagramικός έρωτας. Η αισθητική του συνδυάζει το παλιό με το νέο, ενώ τα post του είναι προσεγμένα και έχουν αρκετό από το προσωπικό του στιλ. Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία είναι οι χρωματικές παλέτες που βάζει στις φωτογραφίες του, εξηγώντας από πού έχει προέλθει η έμπνευση και μεταφέροντάς την σε εμάς που τη βλέπουμε.

@mdzeiner

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sunday inspiration! Absolutely stunning ? Via @elledecorationru •

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MDezeiner (@mdezeiner) στις

Aν ψάχνετε για κάτι διαφορετικό, αυτό είναι το account που πρέπει να ακολουθήσετε. Οι φόρμες και τα χρώματα που βλέπουμε στα posts της Ζeiner είναι πολύ φρέσκα και πολύ χαρακτηριστικά. Βάλτε να σας έρχονται ειδοποιήσεις όταν ανεβάζει νέο post, και ετοιμαστείτε να αποθηκεύσετε πολλές καινούριες ιδέες.

@scandinavianhomes

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lidnersgatan 12B 46,5 kvm, 2 rok Styling @scandinavianhomes För Malin Siekkinen @fastighetsbyran_stockholm Foto @photographernathalie

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Scandinavian Homes (@scandinavianhomes) στις

Αν υπάρχει κάποιος που δεν αγαπάει το Σκανδιναβικό design, ας μιλήσει τώρα ή ας σιωπήσει για πάντα. Ο συνδυασμός απλότητας και πολυπλοκότητας που υπάρχει σε αυτούς τους χώρους είναι από τους πιο ενδιαφέροντες στη διακόσμηση. 

@justinablakeney

Αν από την άλλη ο μινιμαλισμός δεν είναι το φόρτε σας, υπάρχει η Justina Blakeney. Έντονα χρώματα και μοτίβα εμπλέκονται μεταξύ τους και το αποτέλεσμα είναι μεν μαξιμαλιστικό, αλλά παραμένει φρέσκο και καλαίσθητο. Οι πινελιές προσωπικού στοιχείου στις αναρτήσεις της την κάνουν έξτρα αξιολάτρευτη.

@jeanstofferdesign

Η Jean Stoffer ειδικεύεται σε μπάνια και κουζίνες. Σχεδόν σε κάθε χώρο που βλέπουμε στις αναρτήσεις της, υπάρχουν πολύ παραδοσιακά και πολύ σύγχρονα στοιχεία, απολύτως εναρμονισμένα μεταξύ τους. 

Δείτε ακόμη: Μικρό υπνοδωμάτιο: Οι ιδανικές αποχρώσεις για να το διακοσμήσετε