HOME SWEET HOME

Φέτος τα Χριστούγεννα παίρνουμε τη «μαγική» μας σκούπα και πραγματοποιούμε ευχές


Χριστίνα Γουδρούπη

17 Δεκεμβρίου 2018

20000137736.highres.jpg

Έχετε νιώσει ποτέ την ανάγκη να κάνετε κάτι που μοιάζει να μη γίνεται; Έχετε σκεφτεί πώς θα ήταν οι ζωές μας αν υπήρχε…μαγεία;

Όσο πιο σκληρή μας φαίνεται η πραγματικότητα, τόσο περισσότερο ευχόμαστε να μπορούσαμε να κάνουμε κάτι μαγικό, και να βοηθήσουμε να γίνει η ζωή κάποιου καλύτερη.

«Εύχομαι να γίνω η Σταχτοπούτα σε πραγματικό παλάτι» ευχήθηκε η Πολυξένη, 8 ετών.

«Εύχομαι να αποκτήσω ένα δωμάτιο ροζ-ασημί» ευχήθηκε η Δήμητρα - Ραφαηλία, 5 ετών.

Μακάρι να μπορούσαμε να γίνουμε μαγισσούλες για μια μέρα, να ανέβουμε στις σκούπες μας και να κάνουμε το απίθανο: να βοηθήσουμε αυτά τα δύο κορίτσια να πραγματοποιήσουν τις ευχές τους.

Κι όμως, μπορούμε, αφού φέτος οι σκούπες μας γίνονται μαγικές! Αρκεί να διαλέξουμε τη σωστή. Αυτά τα Χριστούγεννα, η Miele γιορτάζει 90 χρόνια παρουσίας στην αγορά ηλεκτρικής σκούπας με τον πιο μαγικό τρόπο: Κυκλοφορώντας τη νέα συλλεκτική σκούπα Complete C3 Jubilee και προσφέροντας μέρος των εσοδών πώλησής της στον οργανισμό Make A Wish.

H Miele για τη συγκεκριμένη ενέργεια επέλεξε την καλύτερη σκούπα! Έχει την κορυφαία απόδοση που έχει η best seller σκούπα Complete C3 και είναι εξοπλισμένη και με ένα μοναδικό δώρο: Το εξειδικευμένο πέλμα για παρκέ επιφάνειες της Miele αξίας 45€. Είναι ευέλικτη και συγκρατεί ακόμα και τα πιο μικροσκοπικά σωματίδια, ενώ έχει ιδιαίτερα προνομιακή τιμή.

Η Miele, για δεύτερη συνεχομένη χρονιά στηρίζει τα παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη και βοηθάει να πραγματοποιηθούν οι ευχές τους. Κι εμείς, αγοράζοντας μια συλλεκτική σκούπα Complete C3 Jubilee υιοθετούμε τις ευχές της Πολυξένης και της Δήμητρας – Ραφαηλίας.