HOME SWEET HOME

10 πράγματα που όλες οι γυναίκες με στιλ έχουν στο σπίτι τους


6 Μαρτίου 2019

thehomeissue_chicwoman0-1024x585.jpg

Μπορεί να λένε ότι το στιλ είναι ένα στοιχείο στην εμφάνιση κάθε ανθρώπου που είτε το έχει από πάντα είτε του λείπει, αλλά εμείς πιστεύουμε πως με τις κατάλληλες συμβουλές πολλά πράγματα μπορούν να αλλάξουν και πάνω σας αλλά και στο σπίτι σας. Ποια είναι, λοιπόν, εκείνα τα πράγματα που κάθε στιλάτη γυναίκα πρέπει να έχει σπίτι της;

Μάλλινες λεπτομέρειες Κάποιοι υποστηρίζουν πως το μαλλί είναι ένα υλικό που δεν χρησιμοποιείται πλέον πολύ στη διακόσμηση του σπιτιού. Εμείς θα διαφωνήσουμε! Το μαλλί είναι trend και οι γυναίκες το λατρεύουν. Δεν θα μπορούσε, λοιπόν, να λείπει από το σπίτι κάθε στιλάτης γυναίκας. Είτε σαν ριχτάρι στον καναπέ (όχι σε όλο τον καναπέ αλλά σε τμήμα του), είτε πάνω σε μια καρέκλα, το μαλλί προσθέτει ζεστασιά, στιλ και κομψότητα.

Μαξιλάρια Το έχουμε πει πολλές φορές και θα το πούμε ξανά: τα μαξιλάρια δίνουν στιλ σε ένα χώρο εύκολα και πολύ οικονομικά. Αν, λοιπόν, είστε γυναίκα με στιλ και προσωπικότητα τότε πολύ πιθανόν να έχετε ήδη μερικά πανέμορφα μαξιλαράκια να στολίζουν τον καναπέ, το κρεβάτι σας αλλά και την καρέκλα του γραφείου.

Δίσκος Παλαιότερα οι δίσκοι χρησιμοποιούνταν μόνο για να σερβίρουμε τον καφέ και το γλυκό στους καλεσμένους μας. Πλέον οι δίσκοι γίνονται διακοσμητικά αντικείμενα και χαρίζουν στιλ σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού. Στο σαλόνι ο δίσκος μπορεί να τοποθετηθεί πάνω στο τραπεζάκι του σαλονιού ή σε κάποιο έπιπλο και να διακοσμηθεί με λουλούδια, όμορφα μπολ, ιδιαίτερα τασάκια και βιβλία. Στο μπάνιο ο δίσκος διακοσμείται με λουλούδια και κεριά.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

Δείτε ακόμη: Τα καλύτερα φυτά που μπορούμε να βάζουμε στο υπνοδωμάτιό μας