HOME SWEET HOME

Το Νο1 παιδικό σύστημα κρεβατιού στον κόσμο: Eτοιμοπαράδοτο!


17 Σεπτεμβρίου 2019

Το Νο1 παιδικό σύστημα κρεβατιού στον κόσμο: Eτοιμοπαράδοτο!

Ελάτε σε ένα από τα καταστήματά μας για να δείτε από κοντά όλη τη συλλογή Mojo, για να δημιουργήσετε τον ιδανικό χώρο για τα παιδιά σας.

Το Mojo παράγεται από μασίφ ξύλο, εξ' ολοκλήρου στη Δανία,
διατίθεται σε 20 διαφορετικές αποχρώσεις και διαθέτει όλα τα πιστοποιητικά ποιότητας και ασφάλειας σύμφωνα με τα πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

jenny.gr

Η συλλογή αποτελείται από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων που περιλαμβάνει κρεβάτια, κουκέτες, στρώματα, συρόμενα κρεβάτια, γραφεία, έξυπνα συστήματα αποθήκευσης, όλα ειδικά μελετημένα για παιδιά.Τα αξεσουάρ (τσουλήθρα, κουρτίνες, τοίχος αναρρίχησης, μαξιλάρια, pockets, πουφ κλπ), μετατρέπουν το παιδικό δωμάτιο εκτός από χώρο ύπνου, σε χώρο διασκέδασης, παιχνιδιού και δημιουργικής απασχόλησης. 

Οι προσφορές σε πολλά από τα κομμάτια αγγίζουν την μισή τιμή και έτσι τα έπιπλα entos είναι προσιτά σε όλους.

Για παράδειγμα αν βιαστείτε μπορείτε να αποκτήσετε το μονό κρεβάτι απο 359 ευρώ, μόλις στα 179 ευρώ, το υπερυψωμένο στα 299 ευρώ,ενώ η λίστα με τις προσφορές δεν έχει τελειωμό.

jenny.gr

 To ακόμα καλύτερο είναι η απλή και γρήγορη συναρμολόγηση, με έτοιμα τα τμήματα κάθε κρεβατιού που μπορούν να μετατρέψουν το απλό, μονό κρεβάτι σε υπερυψωμένο και στην συνέχεια σε κουκέτα με ελάχιστες κινήσεις και χωρίς κόπο.

Μπορείτε να το κάνετε εύκολα ακόμα και μόνοι σας και να δημιουργήσετε τα πιο μοντέρνα και cool δωμάτια για τα παιδιά σας.  

Το μονό κρεβάτι που με απλές κινήσεις γίνεται κουκέτα

jenny.gr
jenny.gr
jenny.gr

 

jenny.gr

TAGS