HOME SWEET HOME

Summer mood on! Ιδέες για να διακοσμήσεις το σπίτι σου


JTeam

23 Ιουνίου 2023

Summer mood on! Ιδέες για να διακοσμήσεις το σπίτι σου
Καλοκαίρι: ταξίδια, διακοπές, θάλασσα, αμμουδιές, χαλάρωση, ξεγνοιασιά… Κάθε φορά που σκέφτεσαι το καλοκαίρι μπαίνεις σε άλλο mood και νιώθεις την ανάγκη να φύγεις τρέχοντας από την πόλη!

Έλα, όμως, που ακόμα είναι νωρίς για την καλοκαιρινή άδειά σου και θα παραμείνεις εδώ (όπου “εδώ” βάλε όποιο… καμίνι στο οποίο βρίσκεσαι) για αρκετό καιρό ακόμη. Γι’ αυτό και είναι απαραίτητο -έτσι θα το νιώθεις- να δημιουργήσεις τις κατάλληλες συνθήκες στο σπίτι να κάνεις τη ζωή σου λιγάκι πιο ανάλαφρη, ώστε να αντέξεις και τις επόμενες ημέρες που θα έρθουν!

Ακόμα κι αν ο καιρός δεν μας επιτρέπει να χαρούμε την έναρξη του καλοκαιριού με τις συνεχείς βροχές, μπορούμε με απλούς και εύκολους τρόπους να φέρουμε τη θερινή εποχή στο σπίτι μας. Μια ανακαίνιση ή μικρές αλλαγές στη διακόσμηση θα μας φτιάξουν τη διάθεση, μπαίνοντας αυτόματα σε καλοκαιρινό mood εύκολα και γρήγορα.

Το καλοκαίρι είναι συνδεδεμένο με το μπλε της θάλασσας, το κόκκινο του καρπουζιού και τις πολύχρωμες γεύσεις παγωτού που απολαμβάνουμε τους θερινούς μήνες. Δώσε νέο αέρα στους χώρους του σπιτιού σου, χρησιμοποιώντας αξεσουάρ όπως μαξιλάρια, τραπεζομάντιλα σε διάφορες φωτεινές αποχρώσεις που θα μεταβάλουν την αύρα των χώρων σου.

Jenny.Gr

Το μαξιλάρι Tufted Flowers από την Sentio είναι η ιδανική επιλογή για εσένα που αγαπάς το χρώμα. Με το υπέροχο print και το μαλακό του ύφασμα, θα δώσει μια ξεχωριστή πινελιά στο καθιστικό ή στο κρεβάτι σου!

Αντικατάστησε κάποιους από τους πίνακές σου που μοιάζουν πιο χειμερινοί και δώσε νέα πνοή στο καθιστικό ή στην κρεβατοκάμαρά σου. To Sentio Κάδρο Τοίχου Vintage Car, με διάσταση 28x35cm θα ταιριάξει απόλυτα σε οποιοδήποτε τοίχο του δωματίου σου θέλεις.

Jenny.Gr

Μπορείς να γεμίσεις τον χώρο σου με αναπαυτικές πολυθρόνες με όμορφα print ή κάποιο τραπεζάκι από ανοιχτόχρωμο ξύλο. Με την Sentio Πολυθρόνα Tropical Mood, οι στιγμές χαλάρωσης στο σαλόνι σου πηγαίνουν σε άλλο επίπεδο άνεσης. Με την πιο hot deco τάση και το μοναδικό της pattern, το καθιστικό σου αποκτά λειτουργικότητα, χωρίς να δεσμεύει ολοκληρωτικά τον χώρο σου.

Jenny.Gr

Ναι, δεν πέρασε ένας μήνας που έβγαλες το χαλί σου, θα σκεφτόσουν όμως να ξαναβάλεις; Επίλεξε ένα ελαφρύ, καλοκαιρινό που θα φωτίσει τον χώρο σου, ενώ παράλληλα θα συνεχίζει να τον οριοθετεί. Το χαλί Zic Zac από τη Sentio είναι ιδανικό για κάθε χώρο του σπιτιού! Μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε δωμάτιο και ταιριάζει τέλεια σε χώρους Ethnic αισθητικής.

Τίποτα άλλο δεν μπορεί να σε ταξιδέψει περισσότερο από ένα άρωμα. «Κάνε ένα ταξίδι» σε αγαπημένους προορισμούς, εφοδιάζοντας τον χώρο σου με αρωματικά κεριά, που μπορούν να δώσουν extra points στη διακόσμηση αλλά και στη διάθεσή σου. Τα Sankoscent Αρωματικά Sticks Polynesie Magna 125ml είναι μια εξαιρετική επιλογή.Εμπνευσμένο από τα χαρακτηριστικά αρώματα που περιβάλλουν τα νησιά της Γαλλικής Πολυνησίας, το γλυκό και floral αρωματικό χώρου «Polynésie» της σειράς Magna σε ταξιδεύει νοητά σε μοναδικά μέρη για να αγγίξεις την κατάλευκη άμμο και να αισθανθείς τη θαλπωρή των ηλιαχτίδων, όλο το χρόνο! Ένα άρωμα που σου υπενθυμίζει πως το καλοκαίρι δεν είναι απλώς μια εποχή του χρόνου, αλλά μια φιλοσοφία

Μία ακόμα ενδιαφέρουσα επιλογή για να δώσεις μία καλοκαιρινή διάθεση στην εσωτερική διακόσμηση του σπιτιού σου είναι μια διακοσμητική βαλίτσα σε έντονο χαρούμενο χρώμα όπως η Sentio Διακοσμητική Βαλίτσα Pink. Έτσι θα δώσεις εύκολα έναν όμορφο και συνάμα καλοκαιρινό τόνο στο χώρο σου. Επίσης, λειτουργεί και ως αποθηκευτικός χώρος για να τοποθετείς μέσα ό,τι επιθυμείς.

Jenny.Gr

Ένα ακόμα tip για summer διάθεση στο σπίτι σου είναι τα ψάθινα σουβέρ ή σουβέρ με vintage απεικονίσεις. Ζωγραφιές που σε ταξιδεύουν πίσω στο χρόνο, ζεστά χρώματα, γνώριμες εικόνες από τα παλιά με μικρές ρετρό πινελιές για να διακοσμήσεις το τραπέζι, την κουζίνα ή το σαλόνι σου και να προστατέψεις τις επιφάνειές σου με γούστο και στυλ.

Τα Sentio Σουβέρ Vintage τεσσάρων τεμαχίων με ιδιαίτερο design, θα ταιριάξουν τέλεια, ενώ είναι η ιδανική επιλογή για να σερβίρεις το κρύο ή το ζεστό ρόφημά σου. Αν προτιμάς κάτι πιο μοντέρνο δες τα Sentio Σετ Σουβέρ Από Πλεκτή Ίνα. Μοντέρνα και ξεχωριστά σουβέρ από πλεκτή ίνα της Sentio, που θα ταιριάξουν τέλεια στο τραπεζάκι του σαλονιού ή την κουζίνα σου. Σέρβιρε τα ροφήματά σου χωρίς να φοβάσαι μήπως λεκιάσεις τα έπιπλά σου.

Jenny.Gr