HOME SWEET HOME

Ένας καναπές γεμάτος συναισθήματα


JTeam

26 Οκτωβρίου 2023

Ένας καναπές γεμάτος συναισθήματα
Για κάποιους, ένας καναπές μπορεί να είναι απλά ένας καναπές. Για εμάς, είναι ένα αντικείμενο με αμέτρητες δυνατότητες.

Ένα έπιπλο ποτέ δεν είναι απλά ένα έπιπλο. Ειδικά όσον αφορά σε αυτά που βρίσκονται μέσα στο σπίτι, κάθε τι είναι «ντυμένο» με τη δική του ενέργεια. Έχει συνδεθεί με πληθώρα συναισθημάτων, όπως αυτά δημιουργούνται με κάθε προσωπική στιγμή που «χτίζουμε» μαζί τους. Κάθε γέλιο, συγκίνηση, έκπληξη, λαχτάρα έχει κάπου στο πλαίσιό της τουλάχιστον ένα έπιπλο/αντικείμενο (αν όχι περισσότερα).

Πάρτε, για παράδειγμα, τον καναπέ του σπιτιού. Πόσες στιγμές μπορείτε να αναλογιστείτε που ο καναπές σας είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σας;

Jenny.Gr

Ένας καναπές με αμέτρητες δυνατότητες

Για εμάς, ο καναπές είναι το μέρος – σταθμός για να μιλήσουμε με τους δικούς μας ανθρώπους στο τηλέφωνο, εκεί όπου μοιραζόμαστε όλα όσα μας έχουν συμβεί μέσα στη μέρα. Φιλοξενεί τις πιο αγωνιώδεις στιγμές μας την ώρα του gaming. Αλλά και τον καφέ με τις φίλες μας τα απογεύματα μετά τη δουλειά. Είναι το spot που θα διαβάσουμε το αγαπημένο μας βιβλίο σκεπασμένοι με την πιο cozy κουβέρτα. Και παράλληλα αυτό που μας «αγκαλιάζει» και αποκοιμόμαστε στα αφράτα του μαξιλάρια.

Jenny.Gr

Με τη βοήθεια ενός αντικειμένου στο σπίτι, γινόμαστε δημιουργοί αναμνήσεων και συναισθημάτων. Γι' αυτό και η IKEA αναδεικνύει την ομορφιά της έκφρασης και της δημιουργικότητας, φέρνει στο επίκεντρο τον άνθρωπο και «ξεκλειδώνει» τις αμέτρητες δυνατότητες των προϊόντων ΙΚΕΑ. Μας θυμίζει πως μπορούμε να γίνουμε ζωγράφοι, μάγειρες, ποιητές, σύντροφοι, κωμικοί και τελοσπάντων ό,τι αναδεικνύει τη μοναδική προσωπικότητα του καθενός. Χωρίς όρια. Sky’s the limit!

Χάρη στην πολυχρηστικότητα και τον καινοτόμο σχεδιασμό των επίπλων ΙΚΕΑ, αυτό ακριβώς είναι που κάνουμε κι εμείς με κάθε αντικείμενο στο σπίτι μας. Παίρνουμε κάτι από την κάθε δυνατότητα που μας προσφέρει. Ξεπερνάμε την πρώτη, προφανή του χρήση και το χρησιμοποιούμε σε πράγματα που πιθανώς ποτέ να μην είχαμε σκεφτεί παλιά ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε. Γιατί, κάποιες φορές, ναι, μπορούμε να κάνουμε... «τα πάντα». Τέλειο;

Για να γίνετε μέρος αυτού του ξεχωριστού, multi-use κόσμου, να δείτε όλα όσα «ξεκλειδώνουμε» εμείς με τον καναπέ μας και να πάρετε ιδέες για τη δική σας μοναδική καθημερινότητα στο σπίτι, παρακολουθείστε μία μέρα μας μαζί του:

Photo/Video credits: Δώρα Δημητρίου