HOME SWEET HOME

Ένα τρόλεϊ γεμάτο συναισθήματα


JTeam

26 Οκτωβρίου 2023

Ένα τρόλεϊ γεμάτο συναισθήματα
Για κάποιους, ένα τρόλεϊ μπορεί να είναι απλά ένα τρόλεϊ. Για εμάς, είναι ένα αντικείμενο με αμέτρητες δυνατότητες

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να περιορίζουμε τη δημιουργικότητα και τη φαντασία μας στη ζωή. Ειδικά όσον αφορά στα αντικείμενα που βρίσκονται στο σπίτι μας, αυτά έχουν τη δύναμη να συνδέονται αλλά και να προκαλούν πολλά συναισθήματα. Να δίνουν το δικό τους «χρώμα» σε κάθε στιγμή και έτσι να τη μετατρέπουν σε κάτι μακριά από τα συνηθισμένα ή τα προβλεπόμενα.

Πάρτε, για παράδειγμα, το τρόλεϊ. Πόσες στιγμές μπορείτε να αναλογιστείτε που το τρόλεϊ είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σας;

Jenny.Gr

Ένα τρόλεϊ με αμέτρητες δυνατότητες

Για εμάς, το τρόλεϊ συνδέεται με τη ζωή, αφού το χρησιμοποιούμε καθημερινά ως stand διακόσμησης γεμίζοντάς το με γλαστράκια ή απλά ως μέσο μεταφοράς για να δώσουμε ζωή σε άλλα μέρη του σπιτιού. Το ίδιο συμβαίνει και με τα προϊόντα μαναβικής, εξ ου και το έχουμε ταυτίσει με τη φρεσκάδα. Είναι η βάση για όλα τα υλικά ζωγραφικής μας κάθε φορά που έχουμε την έμπνευση να δημιουργήσουμε, αλλά και το αντικείμενο που συντροφεύει τις πιο γεμάτες αγάπη στιγμές της καθημερινότητας, καθώς είναι ο τέλειος φορητός «βοηθός» που φέρνει δίπλα μας όλα τα μωρουδιακά, σε όποιο σημείο κι αν τα χρειαστούμε. Παράλληλα, κάνει πιο εύκολη από ποτέ την αυτοφροντίδα μας, γιατί σε αυτό τοποθετούμε όλα τα προϊόντα / αξεσουάρ που χρειαζόμαστε για την daily routine μας.

Jenny.Gr

Με τη βοήθεια ενός αντικειμένου στο σπίτι, γινόμαστε δημιουργοί αναμνήσεων και συναισθημάτων. Γι' αυτό και η IKEA αναδεικνύει την ομορφιά της έκφρασης και της δημιουργικότητας, φέρνει στο επίκεντρο τον άνθρωπο και «ξεκλειδώνει» τις αμέτρητες δυνατότητες των προϊόντων ΙΚΕΑ. Μας θυμίζει πως μπορούμε να γίνουμε ζωγράφοι, μάγειρες, ποιητές, σύντροφοι, κωμικοί και τελοσπάντων ό,τι αναδεικνύει τη μοναδική προσωπικότητα του καθενός. Χωρίς όρια. Sky’s the limit!

Χάρη στην πολυχρηστικότητα και τον καινοτόμο σχεδιασμό των επίπλων ΙΚΕΑ, αυτό ακριβώς είναι που κάνουμε κι εμείς με κάθε αντικείμενο στο σπίτι μας. Παίρνουμε κάτι από την κάθε δυνατότητα που μας προσφέρει. Ξεπερνάμε την πρώτη, προφανή του χρήση και το χρησιμοποιούμε σε πράγματα που πιθανώς να μην είχαμε σκεφτεί ποτέ έως τότε ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε. Γιατί, κάποιες φορές, ναι, μπορούμε να κάνουμε... «τα πάντα». Απλά, φανταστικό!

Για να γίνετε μέρος αυτού του ξεχωριστού, multi-use κόσμου, να δείτε όλα όσα «ξεκλειδώνουμε» εμείς με το τρόλεΐ μας και να πάρετε ιδέες για τη δική σας μοναδική καθημερινότητα στο σπίτι, παρακολουθείστε μία μέρα μας μαζί του:

Photo/Video credits: Δώρα Δημητρίου