HOME SWEET HOME

Ψάχνεις χριστουγεννιάτικο δέντρο; Βρήκαμε υπέροχες, πρωτότυπες προτάσεις για μικρά σπίτια


Branded Content Team

1 Δεκεμβρίου 2023

Ψάχνεις χριστουγεννιάτικο δέντρο; Βρήκαμε υπέροχες, πρωτότυπες προτάσεις για μικρά σπίτια
Ακόμα κι αν πιστεύεις ότι ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο δε χωράει με τίποτα, η πραγματικότητα είναι πως υπάρχουν πολλές επιλογές

Μπορεί όλοι να μπαίνουμε σε χριστουγεννιάτικο κλίμα από τα μέσα του Νοεμβρίου, όμως τίποτα δε σημαίνει περισσότερο Χριστούγεννα από τη στιγμή που στολίζουμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Με το που ανοίγουν τα κλαδιά στο σαλόνι, συμβαίνει κάτι σχεδόν «μαγικό». Είναι σαν ξαφνικά να αλλάζει όλη η ατμόσφαιρα μέσα στο σπίτι και να σε κάνει να νιώθεις πιο γιορτινά, πιο «ζεστά». Τι γίνεται, όμως, όταν το σπίτι είναι μικρό και δεν υπάρχει άπλετος χώρος για να στολίσεις το δέντρο σου; Απλά προμηθεύεσαι το σωστό δέντρο για την περίπτωση.

Για να μην κάθεσαι να ψάχνεις με τις ώρες, εμείς μπήκαμε στα Public και μέσα από την τεράστια ποικιλία τους τόσο σε χριστουγεννιάτικα δέντρα όσο και σε στολίδια, σου βρήκαμε τις τέλειες προτάσεις για να «ντύσεις» με τον πιο απολαυστικό Xmas τρόπο τον δικό σου χώρο, όσο μικρός κι αν είναι.

#1 Μισά Χριστουγεννιάτικα Δέντρα

Jenny.Gr

Τα μισά Χριστουγεννιάτικα δέντρα είναι ίσως μία από τις εξυπνότερες διακοσμητικές ιδέες που έχουν υπάρξει ποτέ. Είναι ακριβώς αυτό που λέει η ονομασία τους, μισά. Μπορούν να τοποθετηθούν με πλάτη σε οποιονδήποτε τοίχο και να μοιάζουν σαν να βγαίνουν μέσα από αυτόν. Εσύ στολίζεις κανονικά με μπάλες και φωτάκια αυτήν τη μισή πλευρά και έχεις την εικόνα ενός ολοκληρωμένου δέντρου, πιάνοντας τον μισό χώρο. Μπορείς να το τοποθετήσεις από τον τοίχο δίπλα στον καναπέ μέχρι και την κρεβατοκάμαρά σου πανεύκολα και εξίσου στυλάτα!

#2 Χριστουγεννιάτικα Δεντράκια Slim

Jenny.Gr

Αν έχεις έναν υπερβολικά στενό διαθέσιμο χώρο ή αν απλά θα ήθελες να βάλεις το χριστουγεννιάτικο δέντρο σε μία γωνίτσα, η λύση ακούει στο όνομα slim. Μπορούν να είναι αρκετά ψηλά σε ύψος εντυπωσιάζοντας οπτικά, χωρίς όμως να πιάνουν χώρο τριγύρω, αφού η περίμετρός τους είναι αισθητά μικρότερη σε σχέση με αυτή ενός παραδοσιακού χριστουγεννιάτικου δέντρου. Στόλισέ το στη γωνία δίπλα στο τζάκι ή πίσω από ένα παράθυρο για να φαίνεται ωραίο και απέξω χρησιμοποιώντας ελάχιστο χώρο στο εσωτερικό.

#3 Μικρά Χριστουγεννιάτικα Δεντράκια

Jenny.Gr

Ένα μικρό χριστουγεννιάτικο δεντράκι είναι η εύκολη λύση όταν μιλάμε για πρακτικό Xmas deco. Αφενός λόγω ύψους μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε στο πάτωμα, ακόμα και σε σημεία όπου τριγύρω υπάρχει «φασαρία» από άλλα έπιπλα. Αφετέρου, είναι η ιδανική επιλογή για πιο ψηλά σημεία, όπως ένα τραπεζάκι στο σαλόνι ή και πάνω στο παράθυρο αν υπάρχει χώρος. Αν επιλέξεις κι ένα που είναι φωτιζόμενο από μόνο του, έχει τελειώσει η περισσότερη δουλειά, αφού είτε μπορείς να προσθέσεις μερικά χριστουγεννιάτικα στολίδια είτε να το αφήσεις μόνο με το φως από τα φωτάκια του. Ναι, θα είναι εξίσου εντυπωσιακό!

Τα 3 φανταστικά trends σε χριστουγεννιάτικα δέντρα που πρέπει να ξέρεις για ένα σούπερ εντυπωσιακό αποτέλεσμα

- Χιονισμένα Χριστουγεννιάτικα δέντρα

Jenny.Gr

Τα χιονισμένα χριστουγεννιάτικα δέντρα έχουν μία μοναδική αίγλη, φέρνοντας όχι μόνο τη μαγεία των Χριστουγέννων αλλά και αυτή του χειμώνα στο σπίτι.

- Στολισμένα Χριστουγεννιάτικα δέντρα

Jenny.Gr

Ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο που έρχεται στολισμένο στο σπίτι, μπορεί να σου «λύσει» τα χέρια και να σε γλιτώσει από επιπλέον κόπο, χωρίς να σου στερήσει Xmas mood.

- Χρωματιστά Χριστουγεννιάτικα δέντρα

Jenny.Gr

Αν είσαι πιο τολμηρή και θες να κάνεις τη διαφορά ξεφεύγοντας από τα κλασικά, ένα χρωματιστό χριστουγεννιάτικο δέντρο μπορεί να δώσει πολλούς πόντους στυλ στο σαλόνι σου, κερδίζοντας τις εντυπώσεις με το χρώμα του (σ.σ. Το μπλε, για παράδειγμα, είναι μία εξαιρετική επιλογή για αυτήν την περίπτωση).

Όπως μπορείς να καταλάβεις μετά τις ατελείωτες επιλογές που έχεις, και φέτος, Χριστούγεννα σημαίνει Public!

Δεν έχει σημασία αν έχεις μικρό ή μεγάλο σπίτι, πώς είναι τοποθετημένα τα έπιπλά σου ή αν την περασμένη χρονιά αποδεδειγμένα δε χωρούσε τίποτα άλλο μόλις στόλισες το δέντρο σου. Φέτος, λύσεις υπάρχουν πολλές. Από το χριστουγεννιάτικο δέντρο που είναι φτιαγμένο ειδικά για τον χώρο σου μέχρι τις διακοσμητικές τάσεις που θα σε βοηθήσουν να δώσεις τη δική σου νότα στο εορταστικό κλίμα. Μία επίσκεψη -διαδικτυακή ή φυσική- στα Public και τα όνειρά σου για φανταστικά αλλά και πρακτικά Χριστούγεννα γίνονται πραγματικότητα!

Advertorial