HOME SWEET HOME

«Dopamine decoration»: Το νέο trend διακόσμησης που υπόσχεται να σε κάνει πιο χαρούμενο


JTeam

19 Ιανουαρίου 2024

«Dopamine decoration»: Το νέο trend διακόσμησης που υπόσχεται να σε κάνει πιο χαρούμενο
Unsplash/ Steph Wilson
Όσο υποτονικά κι αν αισθάνεσαι τον Ιανουάριο, αυτή η νέα τάση θα σε βοηθήσει 

Ίσως έχεις δει κάπου στα social το νέο trend του dopamine decoration. Κι αυτό το νέο trend, υπόσχεται να κάνει το σπίτι σου πιο χαρούμενο. Και εσένα, πιο ευτυχισμένο. Ουσιαστικά, αυτή η νέα τάση έχει να κάνει με εσωτερικούς χώρους σου ανεβάζουν τη διάθεση, ενισχύουν τη δημιουργικότητά σου και μειώνουν το άγχος.

@emilywelchstyle Hard to be sad in my house 💕💕#pinkdecor #eclecticdecor #eclectichome #amazonmusthaves #amazonhome #amazonfinds #cutedecor #cozyhome #dopaminedecor #howihome #apartmenttherapy ♬ original sound - The PrintableConcept

Πώς θα το καταφέρεις αυτό; Με έντονα χρώματα, τολμηρά μοτίβα και ιδιαίτερα prints. Πραγματικά, ακόμα και οι πιο μικρές αλλαγές μπορούν να κάνουν μεγάλη διαφορά και να σε ανταμείψουν με τον πιο ωραίο τρόπο. Αυτό, όμως, απαιτεί μια προσωπική προσέγγιση, καθώς αυτό που σε γεμίζει με ευχαρίστηση και χαρά δεν σημαίνει ότι κάνει χαρούμενο και κάποιον άλλο.

Αυτές οι ιδέες θα σε βοηθήσουν να ακολουθήσεις την ταση του dopamine decor.

Πρόσθεσε ταπετσαρία στο πίσω μέρος της βιβλιοθήκης

Η ταπετσαρία στο πίσω μέρος της βιβλιοθήκης είναι ένας θαυμάσιος τρόπος για να προσθέσεις ενδιαφέρον και να μετατρέψεις σε κάτι το ξεχωριστό ένα συγκεκριμένο σημείο στο δωμάτιο. Βρες ένα αγαπημένο σχέδιο που θέλεις να χρησιμοποιήσεις και απλά τόλμησέ το.

Πες «ναι» σε ένα μικρό ράφι

Σκέψου το ιδιαίτερο vibe που θα χαρίσει αμέσως στον χώρο σου ένα μικρό vintage ράφι. Είναι το τέλειο σημείο για να τοποθετήσεις τα αγαπημένα σου αντικείμενα και η πιο έξυπνη λύση για καθημερινές χρήσεις στο σπίτι.

Βάλε πιο πολλά φυτά εσωτερικού χώρου

Ένα φυτό εσωτερικού χώρου θα κάνει το σπίτι σου, αλλά και εσένα, πιο χαρούμενο. Μάλιστα, ένα φυτό εσωτερικού χώρου μπορεί να μειώσει την αρτηριακή πίεση και να περιορίσει τις ορμόνες του στρες. Είναι αυτό το κάτι που θα σου δώσει ένα επιπλέον χαμόγελο.

Jenny.Gr
Unsplash/ Spacejoy

Κρέμασε πολλά έργα τέχνης μαζί

Ένας πίνακας από μόνος του είναι υπέροχος, αλλά πολλοί πίνακες μαζί είναι ακόμα πιο υπέροχοι. Εάν θέλεις να μεταμορφώσεις τον χώρο σου, αυτό το βήμα είναι απαραίτητο. Αυτός είναι επίσης ένας εύκολος τρόπος να προσθέσεις περισσότερο χρώμα και ζωντάνια στον χώρο σου.