HOME SWEET HOME

Μπάνιο: 4 διαχρονικά χρώματα που δεν θα φύγουν ποτέ από τη μόδα


JTeam

6 Φεβρουαρίου 2024

Μπάνιο: 4 διαχρονικά χρώματα που δεν θα φύγουν ποτέ από τη μόδα
Unsplash/ Amira Aboalnaga
Εάν σκέφτεσαι να ανακαινίσεις το μπάνιο σου, ρίξε μια ματιά σε αυτά τα χρώματα

Ναι, το λευκό κυριαρχεί εδώ και πολλά χρόνια στα trends διακόσμησης του μπάνιου, αλλά αυτό αλλάζει σιγά-σιγά. Πλέον, τα ζεστά χρώματα και οι τολμηρές πινελιές στους χώρους τους σπιτιού – και στο μπάνιο, έχουν αρχίσει να αλλάζουν το «παιχνίδι». Και πραγματικά, δεν χρειάζεται κάθε χώρος να είναι ολόλευκος. Υπάρχουν και άλλα χρώματα που είναι διαχρονικά.

Τα γήινα χρώματα, οι πιο κομψές αποχρώσεις, αλλά και οι τολμηρές πινελιές είναι μια έξυπνη επιλογή εάν σκέφτεσαι να ανακαινίσεις τα μπάνιο σου. Αυτά, είναι 4 διαχρονικά χρώματα για το μπάνιο, που δεν θα φύγουν ποτέ από τη μόδα.

Γήινες αποχρώσεις

Τα γήινα χρώματα παραπέμπουν στη φύση, δίνοντας μια διαχρονική αισθητική. Το βαθύ καφέ στους τοίχους στο μπάνιο, μπορεί να αναβαθμίσει τον χώρο, κάνοντάς τον να φαίνεται πιο πολυτελής. Η επιλογή γήινων χρωμάτων σε πλακάκια, τοίχους και φωτιστικά θα σε βοηθήσει να αναβαθμίσεις το μπάνιο σου.

Ουδέτερα χρώματα

Το λευκό είναι ένα κοινό χρώμα για ένα μπάνιο, καθώς προσφέρει μια σύγχρονη αισθητική, ενώ παράλληλα δίνει περισσότερο φως στον χώρο. Εάν, όμως, συνδυάσεις ένα καθαρό λευκό με έναν πιο ζεστό τόνο, το μπάνιο θα φαίνεται ακόμα περισσότερο «ζεστό» και χαλαρωτικό.

Βαθύ πράσινο

Τα τολμηρά χρώματα στα πλακάκια και τους τοίχους ή πολύχρωμες αποχρώσεις είναι επίσης μια διαχρονική επιλογή για το μπάνιο. Απλώς, θέλει να δώσεις περισσότερη προσοχή. Ένα πράσινο του δάσους ή ένα βαθύ μπορντό μετατρέπει το μπάνιο σε ένα ζεστό καταφύγιο, ειδικά εάν υπάρχει ο σωστός φωτισμός.

Απαλό ροζ

Ένα εξαιρετικό χρώμα για το μπάνιο είναι επίσης το ροζ, ωστόσο καλό είναι να αποφύγεις τις πολύ φωτεινές και έντονες αποχρώσεις. Αντ' αυτού, προτίμησε ένα γήινο ροζ για τα πλακάκια ή τους τοίχους στο μπάνιο, με σκούρο υπόβαθρο. Τα γήινα ροζ εξακολουθούν να κυριαρχούν στη διακόσμηση, καθώς δίνουν στον χώρο την απαραίτητη λάμψη.