HOME SWEET HOME

Θέλεις να γεμίσεις το σπίτι με λουλούδια; Τα flower combos που θα εντυπωσιάσουν


JTeam

11 Απριλίου 2024

Θέλεις να γεμίσεις το σπίτι με λουλούδια; Τα flower combos που θα εντυπωσιάσουν
Freepik
Άνοιξη χωρίς λουλούδια στο σπίτι, δεν γίνεται

Τα λουλούδια θα είναι πάντα μια ξεχωριστή προσθήκη σε κάθε χώρο στο σπίτι. Μια προσθήκη που αναδεικνύει με έναν ξεχωριστό τρόπο την ομορφιά της φύσης. Πόσο μάλλον, τώρα, την άνοιξη, που πάντα επιδιώκουμε να δώσουμε λίγο παραπάνω χρώμα και «ζωή» τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό του σπιτιού.

Κι ενώ κάθε λουλούδι είναι εντυπωσιακό από μόνο του, ορισμένοι συνδυασμοί έχουν γίνει διαχρονικά κλασικοί, λόγω της γοητείας και της κομψότητας που εκπέμπουν. Φυσικά, τα flower combos που μπορείς να δημιουργήσεις, δεν τελειώνουν ποτέ. Ανάλογα με τις προτιμήσεις σου ή τα χρώματα που σε αντιπροσωπεύουν, μπορείς να κινηθείς σε συνδυασμούς λουλουδιών που ξέρεις ότι είναι η ιδανική επιλογή για τον δικό σου χώρο.

Εμείς, σου παρουσιάζουμε μερικούς από τους πιο δημοφιλείς συνδυασμούς λουλουδιών για να «μυρίσει» άνοιξη το σπίτι σου.

Τουλίπες & νάρκισσοι

Η άνοιξη σημαίνει χαρά και χαμόγελα, και με αυτόν τον συνδυασμό λουλουδιών θα πετύχεις ένα ευχάριστο και «δροσερό» vibe, που αποτυπώνει την ουσία αυτής της εποχής. Είτε τα τοποθετήσεις μαζί σαν μπουκέτο, είτε σε διαφορετικά βάζα μέσα στο σπίτι, αυτά τα λουλούδια θα δημιουργήσουν απευθείας μια αναζωογονητική σύνθεση. Ο συγκεκριμένος συνδυασμός είναι ιδανικός και για τις γιορτές του Πάσχα ή για γενέθλια.

Jenny.Gr
Unsplash/Karolina Bobek

Ηλιοτρόπια & κρίνα

Εάν θέλεις να προσθέσεις μια ρουστίκ πινελιά στον χώρο σου, τότε τα ηλιοτρόπια σε συνδυασμό με κρίνα δημιουργούν τον πιο γοητευτικό συνδυασμό που μπορείς να φανταστείς. Τα «τολμηρά» άνθη των ηλιοτρόπιων συμπληρώνουν τη χαριτωμένη κομψότητα των κρίνων, με αποτέλεσμα να δημιουργούν έναν συνδυασμό που εκπέμπει ζεστασιά και ευτυχία.

Jenny.Gr
Unsplash/Arthur Lambillotte

Τριαντάφυλλα & γαρίφαλα

Κλασσικός συνδυασμός, που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα. Τα πλούσια, ρομαντικά άνθη των τριαντάφυλλων συμπληρώνουν τα όμορφα πέταλα των γαρίφαλων, δημιουργώντας ένα μπουκέτο που είναι διαχρονικό και όμορφο. Αυτός ο συνδυασμός συμβολίζει την αγάπη, τον θαυμασμό και την εκτίμηση. Eκτός από το σπίτι σε όμορφα βάζα, ένα μπουκέτο με τριαντάφυλλα και γαρίφαλα αποτελεί ένα όμορφο δώρο για ιδιαίτερες περιστάσεις.

Jenny.Gr
Unsplash/Ifrah Akhter

Παιώνιες & ορτανσίες

Εάν είσαι ρομαντική ψυχή, αυτό το flower combo θα σε εντυπωσιάσει. Ένα μπουκέτο με παιώνιες και ορτανσίες σε ένα πολύχρωμο βάζο θα δώσει ένα γοητευτικό και παράλληλα κομψό vibe στον χώρο σου. Τα πλούσια πέταλα από τις παιώνιες, συνδυάζονται άψογα με τις ογκώδεις συστάδες των λουλουδιών της ορτανσίας, δημιουργώντας ένα μπουκέτο που είναι τόσο κομψό όσο και οπτικά εντυπωσιακό. Ειδικά την άνοιξη, αυτός ο συνδυασμός είναι top.

Jenny.Gr
Unsplash/ Rebecca

Αφού διάβασες για τα απόλυτα flower combos, είναι ώρα να μάθεις και τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Εξερεύνησε τον μαγικό κόσμο των άστρων από το JennyGr και μάθε τις ανανεωμένες προβλέψεις του JennyGr για όλα τα ζώδια σήμερα στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά.