HOME SWEET HOME HOME TIPS

Μικρό υπνοδωμάτιο: 7 μικρές παρεμβάσεις που θα το μεταμορφώσουν


6 Αυγούστου 2018

thehomeissue_ypnodwmatio-1024x583.jpg

Τα υπνοδωμάτια έχουν την τάση να παραμελούνται διακοσμητικά, ιδιαίτερα αν είναι μικρά. Τα μικρά υπνοδωμάτια συνήθως δημιουργούν θέματα αποθήκευσης, καθώς ο χώρος τους είναι περιορισμένος. Σαν αποτέλεσμα καταλήγουν να είναι ακατάστατα και να μεταμορφώνονται σε δωμάτια που χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την ανάγκη του ύπνου.

Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάτε πως το υπνοδωμάτιο είναι ένας πολύ προσωπικός χώρος. Ακόμα και αν ο κύριος σκοπός του είναι να σας φιλοξενεί κατά τη διάρκεια της νύχτας, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να είναι παραμελημένο. Αντιθέτως, αν είναι οργανωμένο και όμορφο θα σας βοηθήσει να ηρεμήσετε και να περάσετε αρκετό ποιοτικό χρόνο μέσα σε αυτό.

Όσο μικρό, λοιπόν, κι αν είναι το δωμάτιό σας, μπορείτε να κάνετε παρεμβάσεις που θα σας γλιτώσουν χώρο, θα είναι λειτουργικές και θα το μεταμορφώσουν στο προσωπικό σας ησυχαστήριο με στυλ και γούστο.

Επιτοίχιο τραπεζάκι Αν το δωμάτιό σας δεν έχει αρκετό χώρο για να τοποθετήσετε ένα μεγάλο κομοδίνο, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Ένα μικρό επιτοίχιο ραφάκι μπορεί να λειτουργήσει πολύ πρακτικά δίπλα στο κρεβάτι σας, ώστε να τοποθετείτε τα προσωπικά σας αντικείμενα και τα βιβλία σας.

Πόδια κρεβατιού Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε το χώρο κάτω από το κρεβάτι σας για να αποθηκεύσετε πράγματα, απλά… σηκώνοντάς το! Προμηθευτείτε πόδια κρεβατιού στο ύψος που θέλετε, ώστε να δημιουργηθεί χώρος και να αποσυμφορήσετε το υπόλοιπο δωμάτιο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα