Αυτά τα 3 φυτά στο υπνοδωμάτιο θα σας χαρίσουν τον καλύτερο ύπνο της ζωής σας

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018

Αυτά τα 3 φυτά στο υπνοδωμάτιο θα σας χαρίσουν τον καλύτερο ύπνο της ζωής σας

Νωρίτερα μέσα στη χρονιά «έσκασε» η μόδα με τα φυτά στο μπάνιο η οποία κυριάρχησε όχι μόνο σε όλα σχεδόν τα μπάνια του κόσμου αλλά και στο Instagram. Σύμφωνα, όμως, με το Elle Decor η νέα μεγάλη μόδα είναι τα φυτά στο υπνοδωμάτιο.

Παρόλο που δεν είναι μυστικό ότι τα φυτά στο σπίτι μπορούν να οφελήσουν την υγεία μας, μια έρευνα της NASA δείχνει πως βάζοντας μερικά φυτά στο υπνοδωμάτιό σας μπορείτε να βελτιώσετε την ποιότητα του ύπνου σας.

Αυτά Είναι τα Φυτά που δεν Θέλουν Καθόλου Πότισμα!

Σύμφωνα με ερευνητές, κάποια φυτά μπορούν να βοηθήσουν στον καθαρισμό του αέρα στο εσωτερικό του σπιτιού σας ενώ μπορούν να σας απαλλάξουν από κρυολογήματα και αλλεργίες ιδίως του πιο κρύους μήνες του χρόνου.

Ποια είναι, όμως, τα καλύτερα φυτά για το υπνοδωμάτιο; Ποια μπορούν να σας χαρίσουν έναν βαθύ ύπνο που θα σας ξεκουράσει;

Φοίνικας Αρέκα Αυτός ο φοίνικας είναι ιδανικός για όσους υποφέρουν από συχνά κρυολογήματα καθώς ενυδατώνει τον αέρα και σας βοηθάει να αναπνέετε καλύτερα μέσα στον χώρο σας.

υπνοδωμάτιο

Φοίνικας Αρέκα.

6 Διαφορετικές Ιδέες για να Διακοσμήσετε με τα Φυτά σας το Σπίτι

Αλόη Η NASA θεωρεί πως η αλόη είναι ένα από τα καλύτερα φυτά για το υπνοδωμάτιο καθώς καθαρίζει τον αέρα και απελευθερώνει οξυγόνο κατά τη διάρκεια της νύχτας.

υπνοδωμάτιο

Αλόη.

Κισσός Ερευνητές από το American College of Allergy, Asthma & Immunology ανακάλυψαν πως αυτό το φυτό μπορεί να αφαιρέσει το 78% της μούχλας που έχει προκληθεί από τον αέρα μέσα στο σπίτι σας μέσα σε μόλις 12 ώρες.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

[wgallery

]Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

More for you

Don't Miss