HOME SWEET HOME HOME TIPS

4 tips για να επιλέξετε το σωστό χαλί για το υπνοδωμάτιο


12 Οκτωβρίου 2018

thehomeissue_krevatomakara03.jpg

Τα χαλιά στο υπνοδωμάτιό σας είναι από τα πιο σημαντικά διακοσμητικά στοιχεία. Δίνουν μια αίσθηση ζεστασιάς όταν σηκώνεστε από το κρεβάτι και προσθέτουν χρώμα και υφή στη συνολικότερη εικόνα του χώρου. Ανακαλύψτε ποιο είναι το ιδανικό χαλί για το δωμάτιο σας, λαμβάνοντας υπόψη τα παρακάτω:

Μετρήστε το Υπνοδωμάτιο Είναι σημαντικό να μετρήσετε τις διαστάσεις του υπνοδωματίου σας για να αποφύγετε εξαρχής τα λάθη. Αν έχετε πόρτες που ανοίγουν για παράδειγμα, θα πρέπει να τις λάβετε υπόψη σας για τις διαστάσεις του χαλιού που πρόκειται να αγοράσετε, γιατί θέλετε να αφήσετε χώρο για να ανοίγουν. Αν έχετε βαριά έπιπλα που δεν σκοπεύετε να μετακινήσετε υπολογίστε τα κι αυτά.

Πώς να Καθαρίσετε Καλύτερα τα Χαλιά σας Ανάλογα με τη Σύνθεσή τους

Συντονίστε τα χρώματα Τα χαλιά σε χρώματα που ταιριάζουν με την διακόσμηση και το ύφος του υπνοδωματίου θα κάνουν τη μεγάλη διαφορά. Φροντίστε να περιέχουν χρώματα από το κρεβάτι σας, τους πίνακες, τις κουρτίνες σας. Αν θέλετε να δημιουργήσετε μια πιο έντονη πατέντα χρωμάτων και σχεδίων, μπορείτε να τα συνδυάσετε με μεγάλα μαξιλάρια που θα βρίσκονται στο κρεβάτι σας, για να δημιουργήσετε ένα αρμονικό εφέ.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση

Δείτε επίσης: 10 Chic χαλιά εισόδου για αυτόν τον Χειμώνα

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!