HOME SWEET HOME HOME TIPS

3 Tips που θα απογειώσουν τα διακοσμητικά μαξιλάρια


24 Οκτωβρίου 2018

thehomeissue_throwpillows0-1024x585.jpg

Η διακόσμηση με διακοσμητικά μαξιλάρια μοιάζει με ένα αρκετά μικρό κομμάτι της συνολικής διακόσμησης ενός χώρου. Αυτό όμως δεν θα μπορούσε να απέχει πιο πολύ από την αλήθεια. Τα διακοσμητικά μαξιλάρια είναι ο καλύτερος τρόπος για να δημιουργήσετε μια ζεστή ατμόσφαιρα στο σπίτι σας.

Φυσικά υπάρχουν πολλοί τρόποι για να τα χρησιμοποιήσετε και να τα εντάξετε στον χώρο σας. Ακολουθώντας ωστόσο μερικά απλά και πρακτικά tips μπορείτε να πετύχετε ένα αποτέλεσμα που πραγματικά θα κάνει τη διαφορά. Ποια είναι αυτά τα tips; Διαβάστε παρακάτω.

Αυτό το Διαμέρισμα των 22 τμ Δείχνει Πολύ Μεγαλύτερο από ότι Πραγματικά Είναι!

Διαλέξτε ένα χρώμα συνοχής Αν υπάρχει κάποιο έπιπλο με έντονο χρώμα ή κάποιος τοίχος σε έντονη απόχρωση, εξασφαλίστε πως ο υπόλοιπος χώρος θα το φωτίσει και δεν θα το επισκιάσει. Στην παρακάτω φωτογραφία για παράδειγμα, το πράσινο είναι το κυρίαρχο χρώμα και υποστηρίζεται από παρόμοιες αποχρώσεις στα σκαμπό και στα διακοσμητικά μαξιλάρια. Με αυτόν τον τρόπο ο χώρος φαίνεται πολύ πιο συνεκτικός. Ένας βασικός άξονας, λοιπόν, για την επιλογή των διακοσμητικών σας μαξιλαριών είναι να περιέχουν το βασικό χρώμα του χώρου.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Δείτε επίσης: Ανανεώστε την διακόσμηση του σπίτιου σας με κομψά μαξιλάρια

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!