HOME SWEET HOME HOME TIPS

Αυτοί είναι οι πιο έξυπνοι τρόποι για να κερδίσετε αποθηκευτικό χώρο σε ένα μικρό υπνοδωμάτιο


21 Νοεμβρίου 2018

thehomeissue_storage0-1024x585.jpg

Σε έναν ιδανικό κόσμο θα υπήρχε χώρος να αποθηκεύουμε άνετα όλα μας τα αντικείμενα. Ωστόσο, στην πραγματικότητα, συχνά χρειάζεται να γίνουμε δημιουργικοί και να επινοήσουμε εμείς αυτόν τον χώρο που είναι απαραίτητος για τις καθημερινές μας ανάγκες.

Στην περίπτωση του υπνοδωματίου, υπάρχουν αρκετές λύσεις που μπορούν να σας βοηθήσουν να αποθηκεύσετε τα πράγματά σας, ακόμα και αν το υπνοδωμάτιο είναι ιδιαίτερα μικρό. Οπλιστείτε λοιπόν με φαντασία και δημιουργικότητα και υιοθετήστε τα παρακάτω.

4 Διακοσμητικές Ιδέες για να Έχετε Πάντα το πιο Όμορφο Κομοδίνο

Διαλέξτε ψηλό κρεβάτι Το ψηλό κρεβάτι σας εξασφαλίζει χώρο καθ’ ύψος, καθώς υπάρχει κενό από κάτω για να αποθηκεύσετε διάφορα πράγματα. Αν μάλιστα προμηθευτείτε και ένα κάλυμμα ή ένα κουβερλί που φτάνει σχεδόν μέχρι το πάτωμα, τότε μπορείτε να «κρύψετε» σχεδόν τα πάντα κάτω από το κρεβάτι σας.

Διαλέξτε ένα κρεβάτι με αποθηκευτικό χώρο Στο εμπόριο υπάρχουν πολλά κρεβάτια που είναι φτιαγμένα έτσι ώστε να παρέχουν αποθηκευτικό χώρο. Συνήθως αυτό σημαίνει πως το κρεβάτι σας θα σηκώνεται, θα έχει συρτάρια από κάτω ή ακόμα και ράφια στο κεφαλάρι για να αποθηκεύσετε βιβλία, αξεσουάρ και διάφορα διακοσμητικά.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση

Δείτε ακόμη: Αλλάξτε το υπνοδωμάτιό σας με ελάχιστα χρήματα

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.