HOME SWEET HOME HOME TIPS

Ένα tip καθαριότητας που δεν πρέπει να ξεχνάτε ό,τι εποχή κι αν είναι


18 Μαρτίου 2019

thehomeissue_tipcleaning0-1024x585.jpg

Λόγω αλλαγής κλίματος και επιβάρυνσης της ατμόσφαιρας, τα τελευταία χρόνια, με ένα σωρό βλαβερές ουσίες και σκόνες, οι αλλεργίες πλέον είναι κάτι που μας ταλαιπωρεί σχεδόν όλο το χρόνο.

Για να τις αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά θα πρέπει να μειώσετε τους αλλεργιογόνους παράγοντες που μπορείτε να ελέγξετε. Αν, δηλαδή, παθαίνετε αλλεργίες από τη γύρη των φυτών, τότε δεν μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα. Αλλά αν οι αιτίες της αλλεργίας σας βρίσκονται μέσα στο σπίτι σας, τότε μπορείτε να αντισταθείτε.

Ένα καθαρό δωμάτιο είναι σπουδαία υπόθεση στην αποφυγή αλλεργιών καθώς το δωμάτιό μας συνήθως είναι η πηγή όλων των μικροβίων. Φροντίστε να αλλάζετε συχνά σεντόνια και μαξιλαροθήκες και να τινάζετε το στρώμα σας τουλάχιστον δύο φορές τον χρόνο. Πρέπει να ξεσκονίζετε σε εβδομαδιαία βάση το δωμάτιό σας και να μην έχετε πολλά πράγματα γιατί αυτά συσσωρεύουν σκόνη που επιβαρύνει το πρόβλημα. Επίσης μην ξεχνάτε να αερίζετε το δωμάτιό σας καθημερινά.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

Δείτε ακόμη: 5 tips για να διατηρήσετε το μπάνιο σας καθαρό για μεγαλύτερο διάστημα