HOME SWEET HOME HOME TIPS

5 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν μετακομίσετε σε ένα μικρό σπίτι


20 Απριλίου 2019

thehomeissue_spiti-1024x585.jpg

Εκτός από τα θετικά που συνοδεύουν την απόφαση του να μείνετε σε ένα μικρό σπίτι – λιγότερη ακαταστασία, λιγότερα πράγματα για να καθαρίσετε και πιο στοχευμένη και εύκολη διακόσμηση – θα λέγαμε ψέματα αν δεν λέγαμε πως υπάρχουν και μερικές προκλήσεις.

Αυτές οι προκλήσεις, ωστόσο, δεν είναι αξεπέραστες. Δείτε παρακάτω ποια είναι τα 5 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν μετακομίσετε σε έναν μικρό χώρο και πώς θα πετύχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για μια άνετη καθημερινότητα.

Μειώστε τα υπάρχοντά σας Μπορεί να σας ακούγεται παράλογο, αλλά κάποιες φορές οι πάρα πολλοί αποθηκευτικοί χώροι μπορούν να αποδειχθούν επιζήμιοι για τον χώρο σας. Το μυστικό στους μικρούς χώρους δεν είναι να ξεκινήσετε βρίσκοντας αποθηκευτικούς χώρους, αλλά να απαναξιολογήσετε τα υπάρχοντά σας και να αποφασίσετε ποια από αυτά δεν χρειάζεστε. Στην συνέχεια μπορείτε να αποφασίσετε ποιοι είναι οι αποθηκευτικοί χώροι που σας χρειάζονται.

Όσο λιγότερα, τόσο το καλύτερο Για να φαίνεται ο χώρος σας ευάερος πρέπει πάντα να έχετε ένα πράγμα κατά νου: αφήστε ελεύθερο χώρο. Δώστε στον εαυτό σας τον χώρο να αναπνέει. Ακόμα και απλά πράγματα - όπως για παράδειγμα να χρησιμοποιείτε πιρούνια αντί για σπάτουλες και κουτάλες σερβιρίσματος – θα σας εξασφαλίσουν περισσότερο χώρο. Βγάζετε, επίσης, πάντα τα λαχανικά και τα φρούτα σας από τις συσκευασίες και τις σακούλες. Απλά πράγματα σαν αυτά θα σας δώσουν τον χώρο που χρειάζεστε.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

Δείτε ακόμη: 20 Ιδέες για να δείχνει μεγαλύτερο το μικρό σας υπνοδωμάτιο