HOME SWEET HOME HOME TIPS

Πριν και μετά: Πώς θα ξαναδώσετε ζωή στα έπιπλα της βεράντας σας


4 Μαΐου 2019

thehomeissue_epiplaverandas01-1024x585.jpg

Το να δώσετε ξανά ζωή στα έπιπλα βεράντας και να μην χρειαστεί να αγοράσετε καινούρια δεν είναι κάτι το δύσκολο. Με τα παρακάτω τιπς θα το πετύχετε πανεύκολα.

Ο χειμώνας φέτος ήταν μακρύς. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να ταλαιπωρηθούν αρκετά τα έπιπλα της βεράντας σας και ίσως τώρα που μπήκε για τα καλά η άνοιξη και κοντεύει το καλοκαίρι, η βεράντα σας να μην είναι στα καλύτερά της. Παρακάτω θα δείτε μερικά έξυπνα tips για να τα ανανεώσετε.

Ανανέωση λευκών μαξιλαριών Αν τα μαξιλάρια της βεράντας είναι λευκά και γεμάτα μούχλα τότε ξεκινήστε την ανανέωση ψεκάζοντάς τα με ένα μείγμα που θα φτιάξετε αναμειγνύοντας 75% χλωρίνη και 25% νερό. Αφού ψεκάσετε τα μαξιλάρια καλά, στη συνέχεια πλύντε τα με ένα καλό σαπούνι και νερό. Αφήστε τα να στεγνώσουν φυσικά στον ήλιο.

Ανανέωση πολύχρωμων μαξιλαριών Αν τα μαξιλάρια σας έχουν κηλίδες που δεν φεύγουν εύκολα, τότε ίσως ήρθε η ώρα να τα βάψετε. Χρησιμοποιήστε σπρέι βαφής υφασμάτων και ανανεώστε τα μαξιλάρια σας μέσα σε λίγη ώρα.

Ντύστε τα με νέα υφάσματα Αν τα μαξιλάρια σας έχουν καταστραφεί τόσο πολύ που δεν διορθώνονται με τίποτα, τότε ίσως ήρθε η ώρα να τους αλλάξετε ύφασμα. Πλύντε πρώτα καλά τα παλιά μαξιλάρια και αγοράστε ένα ύφασμα της επιλογής σας. Αν έχετε ραπτομηχανή και ξέρετε πώς να τη χειρίζεστε τότε μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας, αλλιώς δώστε τα μαξιλάρια σας σε κάποιον ειδικό μαζί με ένα παλιό μαξιλάρι για να σας τα φτιάξει ολόιδια.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

Δείτε ακόμη: Προετοιμάζοντας τη βεράντα μας για να υποδειχτεί την άνοιξη με τρία απλά βήματα