HOME SWEET HOME HOME TIPS

11 όμορφες ιδέες για να διακοσμήσετε τον τοίχο που βρίσκεται πίσω και πάνω από το κρεβάτι σας


13 Μαΐου 2019

thehomeissue_bedroom-1024x585.jpg

Είναι πολλοί αυτοί που αναρωτιούνται και δεν μπορούν να αποφασίσουν πως να διακοσμήσουν τον τοίχο που βρίσκεται πίσω από το κρεβάτι τους. Γι’αυτό είμαστε εμείς εδώ για να σας δώσουμε ιδέες για όλα τα πορτοφόλια.

Πώς το Χρώμα στο Υπνοδωμάτιο Επηρεάζει τη Ζωή και Τον Ύπνο σας

Είτε θέλετε να διαθέσετε λίγα χρήματα είτε έχετε την οικονομική δυνατότητα για να δώσετε πολλά, οι προτάσεις που σας κάνουμε αφορούν όλους εσάς. Καθεμιά από αυτές έχει το δικό της στιλ αλλά όλες είναι απίστευτα εντυπωσιακές και ιδιαίτερες.

Μιας και περνάτε τουλάχιστον 2668 ώρες τον χρόνο στο κρεβάτι σας (υπολογίσαμε ότι κοιμάστε 8 ώρες την ημέρα) και αρκετές ακόμα κάνοντας άλλα πράγματα στην κρεβατοκάμαρά σας, θέλετε να την βλέπετε όχι μόνο τακτοποιημένη αλλά και όμορφη.

Διακοσμήστε μόνο τον μισό τοίχο του υπνοδωματίου με φωτογραφίες και κάδρα σε ασπρόμαυρες αποχρώσεις. Έτσι δεν χρειάζεται να μπείτε στη διαδικασία να ταιριάξετε τα χρώματα των κάδρων με τις κουρτίνες και την υπόλοιπη διακόσμηση του υπνοδωματίου.

Βάλτε ένα ράφι στον τοίχο και διακοσμήστε τον με μικρά καδράκια. Φροντίστε μόνο να τα στερεώσετε καλά στον τοίχο για να μην κινδυνεύσετε σε περίπτωση σεισμού.

Αυτά τα ράφια είναι πολύ πιο ασφαλή για τον τοίχο που βρίσκεται πίσω από το κρεβάτι. Σε αυτά μπορείτε να ακουμπήσετε βιβλία, κάδρα, γλαστράκια με λουλούδια και διακοσμητικά χωρίς να φοβάστε ότι μπορεί να σας πέσουν στο κεφάλι. Με τη βοήθεια της λάμπας που είναι στερεωμένη στο ράφι μπορείτε να διαβάζετε χωρίς κανένα πρόβλημα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

Δείτε ακόμη: Διακoσμητικές ιδέες με ταπετσαρίες που θα σας ενθουσιάσουν