HOME SWEET HOME HOME TIPS

Πόσο καθαρό είναι πραγματικά το σπίτι σας;


The Jennettes

15 Ιουλίου 2019

1.jpg

Οι δουλειές του σπιτιού δεν είναι είναι ούτε απολαυστικές ούτε ξεκούραστες. Παρόλο που όταν έχουμε χρόνο και ενέργεια μπορεί να βρούμε κάποια ευχαρίστηση στο να τακτοποιούμε το σπίτι μας, σπανίως έχουμε αυτήν την πολυτέλεια. Στην πραγματικότητα, οι εργασιακές και και οικογενειακές υποχρεώσεις μας δεν μας αφήνουν να φροντίσουμε το σπίτι μας τόσο τακτικά, με αποτέλεσμα να μην το χαιρόμαστε όπως θα θέλαμε.

Σε αυτήν την κατηγορία ανήκω κι εγώ. Πολλές φορές, ο χρόνος που μένει από τη δουλειά, τον χρόνο με φίλους έξω από το σπίτι, και τις μετακινήσεις, είναι πολύ λίγος. Όταν επιστρέφω στο σπίτι και βρίσκω στοίβες με ρούχα ή πιάτα είμαι πολύ κουρασμένη για να κάνω κάτι για αυτό. Είχα σκεφτεί στο παρελθόν να ζητήσω βοήθεια από επαγγελματίες, όμως δεν ένιωθα ασφαλής, ούτε βέβαιη για την ποιότητα του αποτελέσματος.

Μια συνάδελφος μου έδωσε χωρίς να το ξέρει τη λύση. Μου εξομολογήθηκε ότι, κάποια στιγμή που χρειάστηκε βοήθεια με τις δουλειές του σπιτιού, χρησιμοποίησε την πλατφόρμα douleutaras.gr. Ενώ κι εκείνη αρχικά διατηρούσε κάποιες επιφυλάξεις, τελικά έμεινε πολύ ικανοποιημένη. Αυτό ήταν η αφορμή που χρειαζόμουν για να κάνω το βήμα.

Μπήκα στο site και άρχισα να διαβάζω κριτικές. Πολύ σύντομα βεβαιώθηκα τόσο για την ποιότητα και την ασφάλεια της υπηρεσίας, όσο και για το ότι θα μπορούσε να καλύψει και τις δικές μου ανάγκες. Το αποτέλεσμα πραγματικά δικαίωσε την επιλογή μου, και από τότε δεν έχει χρειαστεί ποτέ να ξοδέψω κι άλλο από τον πολύτιμο χρόνο μου, αφού το σπίτι μου είναι επιτέλους πιο καθαρό από ποτέ.

Εσείς ανήκετε στους ανθρώπους που τακτοποιείτε και καθαρίζετε όλη μέρα; Ή σε αυτούς που δεν έχουν χρόνο και ενέργεια και το αφήνουν για αύριο; Εν τέλει, πόσο καλά τα καταφέρνετε με την καθαριότητα; Κάντε το παρακάτω quiz για να μάθετε!