HOME SWEET HOME HOME TIPS

Αυτό είναι το κόλπο για να καταφέρετε να οργανώσετε το σπίτι σας


15 Ιουλίου 2019

thehomeissue_organizingkey0-1024x585.jpg

Πολλοί άνθρωποι υποστηρίζουν πως το δυσκολότερο πράγμα είναι να οργανωθεί κανείς. Η αλήθεια είναι όμως πως το δυσκολότερο πράγμα είναι να παραμείνει κάποιος οργανωμένος.

Τι είναι αυτό που δυσκολεύει τους ανθρώπους να παραμείνουν οργανωμένοι; Με το πέρασμα του χρόνου οι άνθρωποι βρίσκονται σε διαφορετικές φάσεις της ζωής τους και έχουν διαφορετικές ανάγκες. Μπορεί να είστε επικεντρωμένοι στην καριέρα σας ή μπορεί να είστε παντρεμένοι με παιδιά και να θέλετε να επικεντρωθείτε στο σπίτι σας. Σε κάθε περίπτωση, δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι τις ίδιες ανάγκες. Ακόμα και οι ανάγκες των ίδιων ανθρώπων αλλάζουν συνεχώς και χρειάζεται πάντα να ανακαλύπτουν νέες μεθόδους για να παραμείνουν οργανωμένοι.

Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει πως το κλειδί της οργάνωσης είναι να αναγνωρίσετε ποιες είναι οι ανάγκες σας και να προσαρμόσετε την οργάνωση στον δικό σας προσωπικό τρόπο ζωής.

Μια γυναίκα, για παράδειγμα, που αφιερώνει πολύ χρόνο στην καριέρα της θα πρέπει να ξεκινήσει την οργάνωση από την ντουλάπα της ή από το home office. Από την άλλη, μια γυναίκα που περνάει αρκετό χρόνο στο σπίτι μεγαλώνοντας παιδιά ίσως είναι προτιμότερο να ξεκινήσει την οργάνωση από την κουζίνα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

Δείτε ακόμη: 9 ιδέες οργάνωσης με κουτιά που δεν κοστίζουν τίποτα