HOME SWEET HOME HOME TIPS

Καθαρίστε την ατμόσφαιρα του σπιτιού με ένα φυτό


5 Αυγούστου 2019

Καθαρίστε την ατμόσφαιρα του σπιτιού με ένα φυτό

Αν έχετε δοκιμάσει διάφορους πιθανούς τρόπους για να αρωματίσετε τον χώρο σας και δεν νιώθετε τίποτα να σας ικανοποιεί 100%, σας έχουμε την τέλεια και πιο φυσική λύση!

Κάποια φυτά μπορούν να καθαρίσουν την ατμόσφαιρα του σπιτιού χωρίς καμία προσπάθεια από μέρους σας. Δείτε ποια είναι αυτά!

Κοινή Κράσουλα Αυτό το φυτό δεν απομακρύνει μόνο τις δυσάρεστες μυρωδιές αλλά και όλες τις τοξικές. Οι ερευνητές ανακάλυψαν πως το συγκεκριμένο φυτό κατάφερε να διώξει το 91% των πιο δυσάρεστων και τοξικών μυρωδιών μέσα σε 12 ώρες. Αν λοιπόν έχετε βάψει τον χώρο σας και θέλετε να ξεμυρίσει γρήγορα, τότε απλά αγοράστε το συγκεκριμένο φυτό.

jenny.gr

Φυτό Αράχνη Στο εξωτερικό το αποκαλούν spider plant, λόγω του σχήματός του που μοιάζει με αράχνη. Αυτό το εκπληκτικό φυτό απομακρύνει πάρα πολλές δυσάρεστες οσμές μέσα σε χρόνο 12 ωρών ή και λιγότερο. Κάποιες τοξικές μυρωδιές που υπάρχουν σε διάφορα χημικά υλικά απομακρύνονται κατά 65-95%.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

Δείτε ακόμη: Τα καλύτερα φυτά που μπορούμε να βάζουμε στο υπνοδωμάτιό μας