HOME SWEET HOME HOME TIPS

5 μεγάλα λάθη που κάνουμε όλοι στο βάψιμο των επίπλων


30 Νοεμβρίου 2019

5 μεγάλα λάθη που κάνουμε όλοι στο βάψιμο των επίπλων

Σας αρέσει το χρώμα στα έπιπλα, αλλά το αποφεύγετε γιατί δεν έχετε πίστη στα χέρια σας; Μάθετε από τα μεγάλα λάθη που κάνουμε όλοι και ετοιμαστείτε να αγγίξετε την τελειότητα!

Ωραίο το χρώμα στα έπιπλα, αλλά τι γίνεται όταν ανακαλύπτετε σταγόνες μπογιάς πάνω στην καρέκλα ή όταν η μπογιά αρχίζει να ξεφτίζει, βγάζει μάτι; Εμείς βρήκαμε τα 5 πιο μεγάλα λάθη που κάνουμε όλοι όταν βάφουμε τα έπιπλά μας και σας παρουσιάζουμε τις πιο εύκολες και αποτελεσματικές μεθόδους για να αποφύγετε τις κακοτοπίες και να δώστε στα έπιπλά σας τέλειο φινίρισμα που αντιστέκεται στο πέρασμα του χρόνου.

Λάθος #1: Λέτε «όχι» στο γυαλόχαρτο Για πολλούς, το τρίψιμο δεν αποτελεί απαραίτητη εργασία όταν ετοιμάζεστε να βάψετε ένα έπιπλο. Παρόλα αυτά, η αλήθεια είναι μια: αν θέλετε η μπογιά να παραμείνει στο έπιπλό σας, τότε αυτή η διαδικασία είναι απαραίτητη. Χρησιμοποιήσετε, λοιπόν, ένα ψιλό γυαλόχαρτο ή ένα σφουγγάρι ντυμένο με γυαλόχαρτο και τρίψτε απαλά την επιφάνεια του επίπλου. Θυμηθείτε ότι ο βασικός στόχος σας σε αυτή τη φάση είναι να κάνετε την επιφάνεια του επίπλου λίγο πιο τραχιά για να διευκολύνετε την απορρόφηση του ασταριού.

Λάθος #2: Δεν αφαιρείτε τα υπολείμματα Μόνο μην το κάνετε με ρολό κουζίνας γιατί θα αφήσει χνούδι. Στη θέση του, χρησιμοποιήστε ένα πανί γυαλίσματος (από γάζα) για να τα αφαιρέσετε από το έπιπλο.

jenny.gr

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

Δείτε ακόμη: Το σπίτι της Ellen DeGeneres πωλείται και κόβει την ανάσα