Οι πιο εύκολες και έξυπνες λύσεις για μια mini deco ανακαίνιση στο σπίτι σας με φαντασία αλλά και προστασία

Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020

Έχουμε μπει για τα καλά στην καρδιά του φθινοπώρου και είναι σημαντικό να διατηρήσουμε την αισιοδοξία μας και την καλή μας διάθεση. Πώς; Μία mini deco ανακαίνιση στο σπίτι μας είναι η εύκολη λύση που θα μας κάνει σίγουρα να δούμε το σπίτι μας με άλλο μάτι.

Ίσως να έχετε να σκεφτείτε και να κάνετε πολλά. Πρώτα από όλα όμως θα πρέπει να αποφασίσετε ποιο είναι το στυλ διακόσμησης που θέλετε να έχει το σπίτι σας και τι ακριβώς πρέπει να αλλάξετε για να το ανανεώσετε.

Το πιο βασικό σε αυτή τη mini ανακαίνιση είναι το βάψιμο του σπιτιού, το οποίο μπορεί να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Το βάψιμο σπιτιού μπορεί να αποδειχθεί πανεύκολο, γρήγορο, και άκρως διασκεδαστικό σε μια ανακαίνιση. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και φτιάξτε το ή τα δωμάτιά σας, την κουζίνα, το μπάνιο ή όλο το σπίτι όπως ακριβώς τα θέλετε, χωρίς να περιορίζεστε σε χρώματα, αλλά ούτε και στους 4 τοίχους! Κάντε τη ζωή σας πιο εύκολη, βρίσκοντας λύσεις και διακοσμητικές συμβουλές από τους ειδικούς στα καταστήματα Τρακαδάς.

Διαλέξτε τις αποχρώσεις σας λοιπόν, με βάση τον χώρο και την διακόσμηση που έχετε σκεφτεί. Χρώματα για όλες τις επιφάνειες και τοίχους, όλα όσα θέλετε να χρησιμοποιήσετε για να δώσετε ταυτότητα στο σπίτι σας. Διαλέξτε ανάμεσα από αμέτρητες και αναλλοίωτες αποχρώσεις, αυτοσχεδιάστε και εμπνευστείτε!

Στα καταστήματα Τρακαδάς με την ποικιλία των προϊόντων αλλά και των αποχρώσεων της Vechro μόνο κερδισμένοι θα βγείτε. Τα χρώματα της Vechro έχουν οικολογική σύνθεση και ταυτόχρονα λειτουργούν σαν ασπίδα ενάντια στα μικρόβια, πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό δεδομένης της εποχής!

Το χρώμα, δεν είναι μόνο διακοσμητικό αλλά πρέπει να προστατεύει. Ένα ποιοτικό χρώμα πρέπει να είναι υψηλής απόδοσης, να αντέχει στο πλύσιμο και στο τρίψιμο αλλά και ασπίδα για την υγεία και την ποιότητα ζωής. Για τη Vechro η ποιότητα του χρώματος είναι τόσο σημαντική όσο είναι και για εσάς η προστασία του σπιτιού σας. Και το αποδεικνύει έμπρακτα με τα κορυφαία αντιμικροβιακά χρώματά της για τοιχοποιίες, ξύλινες και μεταλλικές επιφάνειες. Έτσι θα είστε σίγουροι ότι οι τοίχοι σας και το σπίτι σας θα είναι προστατευμένα όλον τον χειμώνα.

Δώστε, λοιπόν, χρόνο και χώρο στο project σας. Σίγουρα μια ανακαίνιση και το βάψιμο του σπιτιού σας, θέλουν χρόνο, ειδικά αν θέλετε να το κάνετε όπως οι επαγγελματίες. Γι’ αυτό, χαλαρώστε, απολαύστε τη διαδικασία και πάρτε όσο χρόνο χρειαστεί για να έχετε ένα τέλειο αποτέλεσμα.