HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Η Νο1 τάση της διακόσμησης είναι εμπνευσμένη από… ρούχα


10 Οκτωβρίου 2018

thehomeissue_animalprints1.jpg

Οι τάσεις στη διακόσμηση δεν «φυτρώνουν» από τη μία μέρα στην άλλη και δεν είναι απομονωμένες από άλλες τάσεις που επικρατούν σε άλλους τομείς της βιομηχανίας. Στη συγκεκριμένη περίπτωση μια ιδιαίτερα δημοφιλής τάση της διακόσμησης έχει εμπνευστεί από τη βιομηχανία της ένδυσης.

Τα animal prints έχουν κάνει δειλά την εμφάνισή τους από πέρυσι, φέτος όμως έχουν πάρει τα πάνω τους. Αν ρίξετε μια ματιά στις τάσεις της μόδας, τότε θα παρατηρήσετε πως αρκετές από τις νέες κολεξιόν προτιμούν τα animal prints. Για να πειστείτε μπορείτε να κάνετε μια γρήγορη αναζήτηση στο pinterest και στο Instagram.

Αυτές Είναι οι Μεγαλύτερες Διακοσμητικές Τάσεις Σήμερα Σύμφωνα με το Pinterest

Η διακόσμηση φυσικά δεν θα μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστη. Τα animal prints έχουν πλέον μπει στα σαλόνια, τις κρεβατοκάμαρες, ακόμα και στο παιδικό δωμάτιο, με πολλούς και ευφάνταστους τρόπους. Δείτε παρακάτω τι εννοούμε.

Ένα καθιστικό που έχει επιλέξει να βάλει τα animal prints στα διακοσμητικά μαξιλάρια και στις πολυθρόνες. Η κατά τα άλλα ουδέτερη χρωματική παλέτα του αναδεικνύει τα μοτίβα αυτά και δημιουργεί ένα πολύ μοντέρνο και κομψό περιβάλλον.

Αυτές Είναι οι Διακοσμητικές Τάσεις για το Τέλος του 2018

Αν σας φαίνεται έντονη η παρουσίας τους μπορείτε να βάλετε την δημοφιλή αυτή τάση στον χώρο σας επιλέγοντας ένα μόνο αντικείμενο. Σε αυτές τις περιπτώσεις μία από τις καλύτερες επιλογές είναι μία πολυθρόνα. Θα γίνει το σημείο εστίασης του χώρου χωρίς να τον παραφορτώνει.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Δείτε επίσης: Ανέξοδοι τρόποι για να ανανεώσετε το σαλόνι