HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Κρεβατοκάμαρα: Ανανεώστε τη μόνο με 30 ευρώ


11 Σεπτεμβρίου 2018

manny-pantoja-608133-unsplash.jpg

Αλήθεια πώς νιώθετε κάθε φορά που μπαίνετε στο υπνοδωμάτιό σας; Αν τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα τότε ίσως ήρθε η ώρα για λίγη ανανέωση. Μπορεί να μην έχετε την οικονομική δυνατότητα να κάνετε πολλές αλλαγές γι'αυτό και εμείς βρήκαμε πράγματα που μπορείτε να αλλάξετε μόνο με 30 ευρώ.

Texture Ο συνδυασμός υφών και υλικών είναι και πάλι στη μόδα και ειδικά στο υπνοδωμάτιο αλλά και στο σαλόνι συναντάμε αυτό το τρεντ πολύ συχνά τη φετινή σεζόν. Το υπνοδωμάτιο της παρακάτω εικόνας είναι πολύ μίνιμαλ διακοσμημένο και το μόνο δυναμικό στοιχείο στο δωμάτιο είναι η κουβέρτα από συνθετική γούνα που κρέμεται μέχρι το πάτωμα. Το δωμάτιο ανήκει στον διάσημο σχεδιαστή Alessandro Dell' Acqua και μπορείτε να εμπνευστείτε από αυτό προσθέτοντας και εσείς ένα ανάλογο σκέπασμα στο κρεβάτι σας.

Τέχνη Μια από τις πιο διάσημες σχεδιάστριες στον κόσμο, η Monique Lhuillier, έχει διακοσμήσει το δωμάτιό της με τον πιο απλό πίνακα. Πρόκειται για έναν άσπρο καμβά πάνω στον οποίο ο γνωστός ζωγράφος Udo Noger δημιούργησε απλές γραμμές και σχέδια. Κάτι ανάλογο μπορείτε να κάνετε και εσείς και μάλιστα με πολύ λιγότερα από 30 ευρώ.

Ταπετσαρία Το γνωρίζετε ότι σε πάρα πολλά sites στο ίντερνετ μπορείτε να βρείτε ταπετσαρίες για όλο το υπνοδωμάτιο ή κάποιον τοίχο με πολύ λιγότερα από 15 ευρώ; Δείτε πόσο διαφορετικό και στιλάτο δείχνει αυτό το δωμάτιο με την ταπετσαρία στον έναν τοίχο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Δείτε επίσης: 10 κονόνες διακόσμησης που μπορείτε να παραβείτε

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!