HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

5 δωμάτια που θα σας κάνουν να θέλετε να βάψετε το ταβάνι σας


17 Οκτωβρίου 2018

thehomeissue_ceiling5_1.jpg

Τα ταβάνια αποκαλούνται συχνά ο πέμπτος τοίχος και υπάρχει λόγος. Αφενός προσφέρουν μεγάλες δυνατότητες στο design ενός σπιτιού και αφετέρου ένα φρεσκοβαμμένο ταβάνι μπορεί γρήγορα να μεταμορφώσει την ατμόσφαιρα ολόκληρου του χώρου.

Για να καταλάβετε τι εννοούμε και για να εμπνευστείτε, ρίξτε μια ματιά στα παρακάτω 5 δωμάτια. Είναι σίγουρο πως θα σας κάνουν να θέλετε να βάψετε το ταβάνι σας σήμερα κιόλας!

Ταβάνια: Ακολουθήστε τη Νέα Τάση και Βάλτε τα στο Επίκεντρο

Κάντε μια ιδιαίτερη παρέμβαση Αν ψάχνετε για έναν όχι και πολύ συνηθισμένο τρόπο για να δημιουργήσετε ένα κομψό και μοντέρνο περιβάλλον, τότε ένα ταβάνι σε έντονο χρώμα μπορεί να κάνει τη διαφορά. Θα δώσει ζωντάνια στον χώρο και είναι σίγουρο ότι δεν θα περάσει απαρατήρητο από κανέναν καλεσμένο.

Συνδυάστε την τόλμη με την ισορροπία Θέλετε να κάνετε μια δυνατή παρέμβαση χωρίς όμως να δημιουργήσετε έναν «βαρύ» χώρο; Ακολουθήστε την εξής τεχνική: βάψτε το ταβάνι ενός μικρού δωματίου σε ένα τολμηρό χρώμα (όπως πχ εδώ το φούξια). Βάψτε στο ίδιο χρώμα το πάνω κομμάτι των τοίχων και αφήστε λευκή τη βάση για να επιτευχθεί ισορροπία.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση

Δείτε επίσης: Μικρό υπνοδωμάτιο: Οι ιδανικές αποχρώσεις για να το διακοσμήσετε

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!