HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Μεταμορφώστε οικονομικά το «άσχημο μπάνιο» σας στο σπίτι που νοικιάζετε


27 Οκτωβρίου 2018

thehomeissue_mpanio01-1-1024x585.jpg

Για όσους νοικιάζουν σπίτι το μπάνιο είναι πολλές φορές πονοκέφαλος. Οι αλλαγές που μπορείτε να κάνετε δεν είναι πολλές, καθώς ο χώρος δεν σας ανήκει. Βέβαια υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να είστε και εσείς και ο ιδιοκτήτης ικανοποιημένος.

Προσθέστε χρώμα στη μπανιέρα σας Μπορεί το βάψιμο της μπανιέρας να είναι απαγορευτικό σε ένα ενοικιαζόμενο σπίτι, αλλά μπορείτε άνετα να κολλήσετε αυτοκόλλητα που θα δώσουν στιλ στη μπανιέρα χωρίς να την καταστρέψουν.

Βάψτε τα ντουλάπια Γι’ αυτήν τη συγκεκριμένη επέμβαση θα πρέπει να πάρετε πρώτα την άδεια του ιδιοκτήτη, αλλά δεν έχετε κάτι να χάσετε από το να τον ρωτήσετε (στο κάτω-κάτω δεν θα του γκρεμίσετε κανέναν τοίχο). Αν δεχτεί, μπορείτε να επιλέξετε μια όμορφη απόχρωση που θα δώσει ζωντάνια και στιλ στον χώρο σας. Το royal blue είναι μια απόχρωση που δίνει αριστοκρατικότητα με μια κίνηση.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Δείτε επίσης: 9 χρώματα για το μπάνιο που θα το κάνουν να δείχνει πάντα καθαρό

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!