HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Βάλτε το κίτρινο στην διακόσμηση και συνδυάστε το με αυτά τα χρώματα


31 Οκτωβρίου 2018

thehomeissue_yellow0-1024x585.jpg

Αν ανήκετε στους ανθρώπους που αγαπούν τα χρώματα και θέλουν να τα βλέπουν στο εσωτερικό του σπιτιού τους, τότε βάλτε το κίτρινο στην διακόσμηση και στοχεύστε σε ένα μοναδικό διακοσμητικό αποτέλεσμα.

Φυσικά και υπάρχουν προκλήσεις για όσους αποφασίσουν να το χρησιμοποιήσουν: κλέβει την παράσταση και δεν συγχωρεί λάθη. Όσο μεγαλύτερο είναι όμως το ρίσκο τόσο μεγαλύτερη είναι και η επιβράβευση. Δείτε παρακάτω όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να το συνδυάσετε με άλλα χρώματα και να δημιουργήστε ένα δυναμικό αποτέλεσμα που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω του!

Βάψιμο Σπιτιού: Γίνετε Επαγγελματίες με 8 Tips!

Κίτρινο και ροζ Το ντουέτο αυτό είναι αρκετά κλασσικό και καταλαβαίνουμε τον λόγο. Οι διακριτικές και γλυκές αποχρώσεις του ροζ είναι ιδανικές για να κατευνάσουν την ένταση του κίτρινου και τα δύο χρώματα καταλήγουν σε έναν συνδυασμό που είναι γλυκός και δυναμικός ταυτόχρονα. Μη διστάσετε λοιπόν να τα χρησιμοποιήσετε μαζί για ένα αποτέλεσμα που θα σας ανταμείψει.

Κίτρινο και μπλε Τα δύο χρώματα είναι κύρια και λειτουργούν πολύ καλά μεταξύ τους. Μην περιοριστείτε ωστόσο σε συγκεκριμένες αποχρώσεις. Ένα βαθύ ναυτικό μπλε μπορείτε να συνδυαστεί πολύ καλά με ένα κίτρινο ελεκτρίκ ή και το ανάποδο. Το παρακάτω καθιστικό συνδυάζει πολύ αρμονικά τα μπλε έπιπλα με ένα κίτρινο χαλί, διακοσμητικά μαξιλάρια και διακοσμητικά αντικείμενα. Ο συγκεκριμένος συνδυασμός είναι επίσης πολύ κατάλληλος για να τον χρησιμοποιήσετε στο εξωτερικό του σπιτιού

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Δείτε επίσης: Το κίτρινο δίνει ζωντάνια στον χώρο μας

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!