HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Πώς να κάνετε το υπνοδωμάτιό σας να μοιάζει με αυτά του Instagram


1 Νοεμβρίου 2018

thehomeissue_ypnodwmatio-1024x585.jpg

Παρόλο που χρειάζεται να καταβάλετε λίγη προσπάθεια για να δημιουργήσετε ένα άξιο για φωτογράφηση υπνοδωμάτιο, θα σας ικανοποιήσει πολύ το αποτέλεσμα. Το υποσχόμαστε!

Μάθετε να αφιερώνετε 5-6 λεπτά παραπάνω κάθε πρωί για να το «σουλουπώνετε» και να το ετοιμάζετε για το βράδυ που θα επιστρέφετε από τη δουλειά και θα χαίρεστε πολύ που αφιερώσατε αυτά τα παραπάνω λεπτά στην τελειοποίησή του.

Δείτε παρακάτω όλα όσα πρέπει να κάνετε.

Ξεκινήστε από μια καλή βάση Ένας γενικός κανόνας λέει πως πρέπει να αγοράζετε σύμφωνα με το τι «σηκώνει» η τσέπη σας. Μιας και περνάτε το 1/3 της ζωής σας στο κρεβάτι καλό είναι να έχετε ένα πολύ καλό στρώμα, ένα ωραίο κρεβάτι που σας αρέσει πολύ και όμορφα σεντόνια. Οι ειδικοί προτιμούν τα λευκά σεντόνια γιατί είναι κλασικά και διαχρονικά αλλά και γιατί το μάτι ξεκουράζεται καλύτερα σε έναν χώρο όπου επικρατεί το λευκό.

Φτιάξτε τέλεια τα σεντόνια σας Για να βάζετε τα σεντόνια σας με τον τρόπο που το κάνουν οι επαγγελματίες στα ξενοδοχεία δείτε το παρακάτω video.

ΔΔιαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση

Δείτε επίσης: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το σωστό φωτισμό στο υπνοδωμάτιο

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!