HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Πίνακες σημειώσεων: 10 πανέξυπνες ιδέες για να τους βάλετε στο σπίτι σας


4 Νοεμβρίου 2018

thehomeissue_noticeboard0-1024x585.jpg

Οι πίνακες σημειώσεων είναι μια πολύ έξυπνη προσθήκη, ειδικά αν ζείτε μαζί με την οικογένειά σας. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να σημειώσετε τα ραντεβού σας, να αποθηκεύσετε τα φυλλάδια του σούπερ μάρκετ και να βάλετε στον χώρο σας τις αγαπημένες σας φωτογραφίες.

10 Πανέμορφα Διαχωριστικά Χώρου για το Διαμέρισμά σας!

Αν δεν έχετε προμηθευτεί ακόμα κάποιον πίνακα, μη βιαστείτε! Δείτε 10 πανέξυπνες ιδέες που θα σίγουρα θα σας εμπνεύσουν για να προμηθευτείτε αυτόν που σας ταιριάζει.

Αν θέλετε έναν πίνακα σημειώσεων πραγματικά ξεχωριστό, τότε ένα καδραρισμένο ύφασμα είναι σίγουρο πως θα προσθέσει μια μοναδική πινελιά στον χώρο.

Πειραματιστείτε με υλικά και φτιάξτε τον δικό σας DIY πίνακα σημειώσεων! Οι φελλοί από μπουκάλια μπορούν να σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμοι!

Η κλασσική λύση, αλλά αναβαθμισμένη: Πάρτε έναν κλασσικό πίνακα από φελλό και πλαισιώστε τον με ένα κάδρο. Βάλτε τον στην κουζίνα ή στο σαλόνι σας!

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση

Δείτε τη gallery: Ο μαυροπίνακας στο μπάνιο

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!