HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

10 απίστευτες ιδέες διακόσμησης πολύ χαμηλού budget


12 Νοεμβρίου 2018

thehomeissue_bedroom-1024x585.png

Το φθινόπωρο είναι μια εποχή που η ανανέωση του σπιτιού μας (σχεδόν) επιβάλλεται! Είναι η εποχή που όλοι μας σιγά σιγά επιστρέφουμε στο σπίτι, αγαπάμε περισσότερο το σπίτι και επιθυμούμε πιο πολύ την ανανέωση ώστε να μας βρει ο χειμώνας πανέτοιμους! Σας έχουμε λοιπόν 10 υπέροχες ιδέες διακόσμησης μηδαμινού έως και πολύ χαμηλού budget για να αλλάξετε το σπίτι σας προς το καλύτερο.

Ξεκινήστε από την κουζίνα Βρείτε μερικά όμορφα vintage κουζινικά είδη και ξεκινήστε τη συλλογή. Ακόμα κι αν αυτή τη στιγή έχετε 2-3 αντικείμενα, σιγά σιγά θα δείτε πως θα αυξηθούν. Πείτε το στους γονείς σας, στη γιαγιά σας και σίγουρα όλοι τους θα έχουν κάποια είδη που θα ταιριάζουν στη συλλογή σας!

Ανανεώστε το σαλόνι με λίγη μπογιά Υπάρχει μια τεχνική, γνωστή ως german smear, με την οποία μπορείτε να δώσετε τελείως άλλη εικόνα στον τοίχο σας. Συνηθίζεται να γίνεται πάνω σε τοίχους από τούβλο, οπότε για να σας πετύχει θα πρέπει να επενδύσετε ένα μικρό μέρος του τοίχου σας με πλάκες από τούβλο (μπορείς να αγοράσετε μερικές εδώ!). Στη συνέχεια ακολουθείτε την τεχνική αυτή πανεύκολα και έτσι μπορείτε να ανανεώσετε τον τοίχο πάνω από το τζάκι εύκολα και χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψετε πάρα πολλά χρήματα.

Μεταμορφώστε την ντουλάπα Μήπως το σπίτι σας έχει παραπανίσιες ντουλάπες; Δεν συμβαίνει συχνά αλλά είναι πολύ πιθανόν στο δικό σας σπίτι να ισχύει. Ακόμα κι αν δεν ισχύει όμως, με το σωστό ξεκαθάρισμα και κρατώντας μόνο τα ρούχα που θεωρείτε απαραίτητα, μπορείτε εύκολα να αδειάσετε μια ντουλάπα ώστε να τη μετασχηματίσετε σε γραφείο. Αν κάποια ρούχα δεν χωράνε στην ντουλάπα μπορείτε να φτιάξετε μια ράγα στον τοίχο της κρεβατοκάμαρας και να τα τοποθετήσετε εκεί. Έτσι, αδειάζετε μια ντουλάπα για να γίνει γραφείο και δημιουργείτε μια εξωτερική ντουλάπα που είναι επίσης μεγάλη τάση της σεζόν

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση

Δείτε τη gallery: Αλλάξτε το υπνοδωμάτιό σας με ελάχιστα χρήματα

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!