HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Αυτά τα 7 έπιπλα ταιριάζουν σε κάθε σπίτι ό,τι διακόσμηση και αν έχετε


The Jennettes

18 Δεκεμβρίου 2018

thehomeissue_stool-1024x585.jpg

Είτε έχετε δικό σας σπίτι είτε νοικιάζετε, η επιλογή των επίπλων αποτελεί πάντα μεγάλο πρόβλημα. Είναι προτιμότερο να επιλέξετε έπιπλα που να μπορούν εύκολα να ταιριάξουν σε διάφορους χώρους στην περίπτωση που αποφασίσετε να μετακομίσετε ή απλά να αλλάξετε διαρρύθμιση στον χώρο σας. Αυτές είναι οι καλύτερες επιλογές

Σκαμνί Μπορεί να μην θεωρείτε τα σκαμνιά απαραίτητα έπιπλα για ένα σπίτι αλλά θα δείτε πόσο χρήσιμα είναι μόνο όταν αποκτήσετε τουλάχιστον ένα. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σαν καρεκλάκι, σαν τραπέζι, για να ακουμπήσετε κάτι ή απλά σαν διακοσμητικό. Μια επίσης καλή ιδέα είναι να βάλετε 3-4 σκαμπό σε έναν χώρο δημιουργώντας ένα μίνι μπαρ ή ένα τραπέζι για κοκτέιλ.

Μπαούλα Τα μπαούλα είναι πολύ χρήσιμα για το σπίτι σας. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε με διάφορους τρόπους ανάλογα με τις ανάγκες σας και επιπλέον αποτελούν πρόσθετο αποθηκευτικό χώρο. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικά στο σαλόνι ή αντί για τραπεζάκι στο υπνοδωμάτιό σας. Επιλέξτε ένα σχέδιο που δίνει στιλ στον χώρο σας αλλά μπορεί επίσης εύκολα να ταιριάξει σε διάφορους χώρους.

Πάγκος εργασίας Το συγκεκριμένο τραπέζι αποτελεί μια πολύ ωραία ιδέα διακόσμησης γιατί δίνει στιλ σε έναν χώρο και επιπλέον μεταφέρεται εύκολα σε περίπτωση που μετακομίσετε ή απλά θέλετε να αλλάξετε τη διαρρύθμιση του σπιτιού σας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση

Δείτε ακόμη: Ποια σκαμπό ταιριάζουν σε κάθε κουζίνα;

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.