HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

5 διακοσμητικές τάσεις στα έπιπλα που θα μας απασχολήσουν το 2019


19 Δεκεμβρίου 2018

thehomeissue_furnituretrend0-1024x585.jpg

Κάθε άνθρωπος που αγαπάει το design, γνωρίζει πως τα έπιπλα είναι αυτά που θα καθορίσουν έναν χώρο. Γι αυτό και είναι ιδιαίτερα σημαντικό να επιλέξετε τα σωστά κομμάτια. Δείτε παρακάτω τις 5 διακοσμητικές τάσεις επίπλων που θα δούμε στα σπίτια του 2019 και εμπνευστείτε για να τις βάλετε στον χώρο σας.

Αποχρώσεις του ροζ Μας έχουν απασχολήσει αρκετά την τελευταία διετία και όπως φαίνεται το ροζ θα γίνει το νέο ουδέτερο χρώμα των σπιτιών. Συνδυάζεται άψογα με όλα τα γκρι, αλλά και τα υπόλοιπα ουδέτερα χρώματα δημιουργώντας μια όμορφη και ήρεμη παλέτα. Μπορεί όμως να συνδυαστεί και με έντονα χρώματα, όπως το ναυτικό μπλε και το σκούρο πράσινο, αφήνοντας τα σκούρα αυτά χρώματα να γίνουν οι πρωταγωνιστές.

Άνετα κρεβάτια Τα κρεβάτια του 2019 έχουν την τάση να μοιάζουν με φωλιές. Οι γρήγοροι ρυθμοί της ζωής απαιτούν πλέον υπνοδωμάτια με κρεβάτια που δίνουν την αίσθηση της προστασίας και της ασφάλειας. Μεγάλα κεφαλάρια, ανασηκωμένα κάτω μέρη κρεβατιού και άνετες και ζεστές υφές είναι τα χαρακτηριστικά που θα δώσουν ζεστασιά κατά τη διάρκεια του ύπνου και της χαλάρωσης.

Σχέδια με καμπύλες Οι καμπύλες μπαίνουν στα έπιπλα του 2019. Η έμπνευση έρχεται από τα έπιπλα της δεκαετίας του 70 και βρίσκει εφαρμογή σε καρέκλες, τραπέζια, ακόμα και βιβλιοθήκες. Είναι ένας πολύ chic τρόπος να δώσετε στον χώρο σας μια πολύ στιλάτη πινελιά.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση

Δείτε ακόμη: Top χρωματικοί συνδυασμοί του ροζ για το σπίτι

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.