HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

5 πραγματικά πανέμορφα σαλόνια με διαφορετικό στιλ το καθένα


30 Δεκεμβρίου 2018

thehomeissue_saloni-1024x585.jpg

Το σαλόνι είναι ο χώρος που μαζεύεστε με τους φίλους σας και τρώτε, βλέπετε ταινίες ή απλά λέτε τα νέα σας. Αυτός είναι και ο λόγος που το σαλόνι σας πρέπει να ανταποκρίνεται στο προσωπικό σας γούστο.

Ένα σαλόνι πρέπει να είναι πολυλειτουργικό, ζωντανό και πάνω από όλα προσωπικό. Γι’αυτό και πολλές φορές η διακόσμηση του σαλονιού σας μπορεί να είναι δύσκολη υπόθεση για εσάς.

Μην αγχώνεστε. Δείτε παρακάτω 5 σαλόνια εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους και πάρτε ιδέες για να διακοσμήσετε το δικό σας.

Μοντέρνο σαλόνι εξοχικού Το συγκεκριμένο σαλόνι έχει πολλά μοντέρνα στοιχεία αλλά θυμίζει πολύ σαλόνι εξοχικού. Αν αυτό είναι το ζητούμενο για εσάς τότε μπορείτε να το πετύχετε με ένα πιο “χωριάτικο” ξύλινο coffee table και διακοσμητικά μαξιλαράκια που θυμίζουν περισσότερο χωριό και λιγότερο πόλη.

Μοντέρνο σαλόνι βιομηχανικού στιλ Αν δεν σας αρέσουν καθόλου τα μικροδιακοσμητικά και αγαπάτε την βιομηχανική διακόσμηση τότε αυτό το σαλόνι θα το λατρέψετε.

Σαλόνι με πολύ χρώμα Βάλτε χρώμα στο σαλόνι σας επιλέγοντας έπιπλα με χρώμα και διακοσμητικά που δημιουργούν αντιθέσεις.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση

Δείτε ακόμη: 12 σαλόνια που κρύβουν το πιο κομψό μυστικό

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.