HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

11 «Ζεστά» υπνοδωμάτια τα οποία θα θέλατε σίγουρα να είναι δικά σας


13 Ιανουαρίου 2019

thehomeissue_bed-1024x585.jpg

Οι χειμερινοί μήνες είναι ιδανικοί για αγκαλιές και χουχούλιασμα μέσα στο σπίτι. Τι καλύτερο, λοιπόν, από το να έχετε ένα όμορφο, ζεστό υπνοδωμάτιο το οποίο θα σας προσκαλεί κάθε μέρα -και κυρίως κάθε βράδυ- να περάσετε σε αυτό τις πιο χαλαρωτικές σας στιγμές.

Ρομαντισμός Φτιάξτε έναν απόλυτα ρομαντικό χώρο βάζοντας κουρτίνες γύρω από το κρεβάτι σας. Θα δημιουργήσετε με τον πιο απλό τρόπο το πιο ρομαντικό σκηνικό.

Μοντέρνο αγροτόσπιτο Αν έχετε σκοπό να αλλάξετε κρεβάτι και σας αρέσει και το «χωριάτικο» στιλ δεν έχετε παρά να πάρετε ένα ξύλινο κρεβάτι σαν αυτό της φωτογραφίας. Το ξύλο από μόνο του κάνει έναν χώρο να δείχνει πιο ζεστός και οικείος.

Τζάκι Αν το υπνοδωμάτιό σας έχει χώρο μπορείτε να βάλετε σε αυτό έστω και ένα εικονικό τζάκι. Με αυτόν τον τρόπο θα φτιάξετε το πιο όμορφο, ζεστό σκηνικό στο οποίο δεν θα χορταίνετε να περνάτε τον χρόνο σας.

Ταπετσαρία Επιλέξτε μια ταπετσαρία με σχέδια για έναν από τους τοίχους του υπνοδωματίου σας. Δείτε πόσο «ζεστό» και φιλόξενο δείχνει το υπνοδωμάτιο της φωτογραφίας με την ιδιαίτερη, γεμάτη σχέδια ταπετσαρία.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση

Δείτε ακόμη: Μεγαλώσετε τον αποθηκευτικό χώρο του υπνοδωματίου σας

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.