HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Αυτή η τάση στα ταβάνια θα κάνει το σπίτι σας να ξεχωρίσει


14 Ιανουαρίου 2019

thehomeissue_ceiling0-1024x585.jpg

Μπορεί τα ταβάνια να τα συναντούμε συνήθως βαμμένα σε ένα κλασσικό λευκό, ωστόσο ενδείκνυνται για μερικές πολύ ιδιαίτερες διακοσμητικές παρεμβάσεις. Αυτό, άλλωστε, αποδεικνύει και η νέα τάση που έχει ήδη ξεκινήσει να απασχολεί πολλούς ιδιοκτήτες.

Τα ταβάνια έχουν δύναμη να μεταμορφώσουν έναν χώρο εξολοκλήρου. Πως; Με χρώμα, μοτίβα, ταπετσαρίες, ξύλο και πολλές άλλες παρεμβάσεις. Για να καταλάβετε τι εννοούμε και για να εμπνευστείτε για το δικό σας ταβάνι διαβάστε παρακάτω.

Μοτίβα Τα μοτίβα θα τα δούμε σε πολλά ταβάνια και υπόσχονται να μεταμορφώσουν τους χώρους. Δοκιμάστε τα αν θέλετε μια πραγματικά ιδιαίτερη παρέμβαση, διατηρώντας τους τοίχους σε κάποιο ουδέτερο χρώμα ώστε να τα αναδείξετε.

Αυτοκόλλητα γεωμετρικά σχήματα με χρώμα Το χρώμα στα ταβάνια μπορεί να λειτουργήσει ως μια πολύ πρωτότυπη παρέμβαση στο καθιστικό σας. Προτιμήστε το σε συνδυασμό με γεωμετρικά σχήματα. Είναι ιδανικά να προσθέσουν μια πολύ χαρούμενη πινελιά στον χώρο.

Βαμμένα μοτίβα Για ένα πιο μόνιμο αποτέλεσμα βάψτε τα ταβάνια σας δημιουργώντας μοτίβα. Το μόνιμο χρώμα είναι κατάλληλο για ψηλά ταβάνια και για ιδιοκτήτες που θέλουν να δημιουργήσουν χώρους με προσωπικότητα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Δείτε ακόμη: Το decor επιβάλλει τα χαρούμενα μοτίβα

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.