HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Θέλετε να κάνετε το μπάνιο σας να φαίνεται πιο ακριβο; 7 τρόποι για να το πετύχετε


15 Ιανουαρίου 2019

thehomeissue_bathroom-1024x585.jpg

Η ανακαίνιση ενός μπάνιου είναι από τις πιο ακριβές ανακαινίσεις σε σχέση με τα άλλα δωμάτια του σπιτιού (η μόνη πιο ακριβή ανακαίνιση είναι της κουζίνας).

Ωστόσο δεν χρειάζεται να ξοδέψετε μια περιουσία για να κάνετε το μπάνιο σας να φαίνεται πολυτελές. Με τις παρακάτω ιδέες μπορείτε να του δώσετε μια πινελιά πολυτέλειας εύκολα και οικονομικά. Δείτε πώς.

Δημιουργήστε έναν χώρο για να κάθεστε Σχεδόν όλα τα πολυτελή μπάνια έχουν ένα σημείο που προσφέρεται για να κάθεστε. Μπορεί να είναι ένα μικρό σκαμπό ή μια κανονική πολυθρόνα, δεν έχει όμως μεγάλη σημασία. Αυτό που έχει σημασία είναι πως δίνει την εντύπωση πως το μπάνιο σας είναι ακριβό. Γιατί να κάνετε πεντικιούρ στο κάθισμα της τουαλέτας όταν μπορείτε να έχετε τον δικό σας μικρό θρόνο;

Μην αφήνετε εκτεθειμένα τα αντικείμενα Συχνά στα μπάνια βλέπουμε έναν σωρό βάζα που περιέχουν μπατονέτες, βαμβάκι, λαστιχάκια κλπ. Ένας από τους πιο δοκιμασμένους τρόπους για να κάνετε το μπάνιο σας να δείχνει ακριβό είναι να αφήσετε εκτεθειμένα λίγα μόνο αντικείμενα και αυτά με… μέθοδο. Πάρτε έναν μικρό δίσκο και βάλτε μέσα το σαπούνι, την κρέμα, την οδοντόβουρτσα, την οδοντόκρεμα κλπ. Τα υπόλοιπα βάλτε τα μέσα σε ντουλάπια και θα δείτε το μπάνιο σας να… αναβαθμίζεται.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Δείτε ακόμη: 9 χρώματα για το μπάνιο που θα το κάνουν να δείχνει πάντα καθαρό

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.