HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

6 πράγματα που μπορείτε να μεταμορφώσετε με λίγο χρώμα


27 Ιανουαρίου 2019

thehomeissue_colortransformation01-1024x585.jpg

Όλα μπορούν να αλλάξουν με λίγο χρώμα και πόσο σημαντικό είναι αυτό όταν παλιά σας αντικείμενα μπορούν να έχουν και πάλι θέση στη διακόσμησή σας με μια κίνηση!

Όταν όλα μέσα στο σπίτι σας έχουν κουράσει και τα οικονομικά σας δεν σας επιτρέπουν για τη μεγάλη αλλαγή τότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε και να τα βάφετε «μεταφορικά» μαύρα! Απλώς βρείτε αυτά που σας κούρασαν περισσότερο (σε όποια επιφάνεια κι αν αφορά) και αλλάξτε τους το χρώμα. Αυτή η τόσο δα μικρή αλλαγή θα ανανεώσει το χώρο σας στη στιγμή.

Δείτε αυτά που ακολουθούν για να πάρετε μερικές ιδέες!

Ιδέα Νο1 Αλλάξτε το χρώμα ενός επίπλου απλώς βάφοντάς το και στη συνέχεια προσθέστε μερικές ακόμη διακοσμητικές πινελιές που πριν δεν είχε και αμέσως μια γωνιά του σπιτιού θα έχει αλλάξει.

Ιδέα Νο2 Δημιουργήστε γεωμετρικά σχέδια σε μια επιφάνεια του τοίχου σας χρησιμοποιώντας διαφορετικά χρώματα για κάθε σχήμα που σχεδιάζετε. Ο συνδυασμός των σχεδίων με παστέλ αποχρώσεις θα δώσει μια ιδέα μοντέρνου ρομαντισμού στο χώρο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Δείτε ακόμη: Επιλέγουμε παστέλ αποχρώσεις και για το μανικιούρ

Διαβάστε εκατοντάδες άρθρα που θα σας λύσουν κάθε απορία για το χρώμα πατώντας εδώ.