HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Τα χρώματα του σαλονιού που θα βλέπουμε παντού το 2019


13 Φεβρουαρίου 2019

thehomeissue_saloni-14-1024x585.jpg

Το ματ μαύρο είναι το νέο λευκό!

Είναι ένας από τους πιο πολυχρησιμοποιημένους χώρους του σπιτιού και θέλουμε να είναι όσο πιο λειτουργικό και όμορφο γίνεται. Μιλάμε για το σαλόνι όπου περνάμε σχεδόν όλα τα βράδια μας αλλά και αρκετά από τα απογεύματά μας.

Ρωτήσαμε, λοιπόν, τους ειδικούς να μας πουν ποια είναι τα trends στα χρώματα του σαλονιού για το 2019. Για δείτε παρακάτω…

Το ματ μαύρο είναι ένα από τα πιο δυνατά χρώματα της σεζόν Πρόκειται για ένα κλασικό χρώμα το οποίο μπορεί να δημιουργήσει ατμόσφαιρα αλλά και όμορφες αντιθέσεις σε ένα σαλόνι. Δεν είναι απαραίτητο να το βάλετε μόνο στους τοίχους σας. Μπορείτε να επιλέξετε μαύρους καναπέδες, μαύρα φωτιστικά ή και μαύρα καλύματα για τους ανοιχτόχρωμους καναπέδες σας. Θα ζεστάνει οπτικά ο χώρος σας.

Περισσότερο λευκό Το να κυριαρχεί το λευκό στο σαλόνι σας είναι μια τάση που ήρθε για να μείνει. Βάλτε το λευκό στις μεγαλύτερες επιφάνειες και συνδυάστε το με όποιο άλλο χρώμα θέλετε μιας και είναι από τα χρώματα που ταιριάζουν με τα πάντα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Η μόδα στους τοίχους που προκαλεί θραύση

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.